Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej 29 Pomorskie

PYTANIE DO KOBIET-Co dyskryminuje w waszych oczach faceta

Polecane posty

Gość ona 27 w szczesliwym zwiazku
' nie bój żaby maciek, po 30 są mniej wybredne' po 30tce przestaja sie ogladac za frajerami typu cron dodatkowo :P co zmiejsza szanse ,na zainteresowanie kobiety u mezczyzny: - za niski wzrost w stosunku do kobiety; - nieswiezy oddech nagminnie przy okazji rozmow, -nieprzyjemny zapach jesli jest to randka i wiadomo,ze nie wrocil wlasnie z pracy -brak ambicji i zainteresowan poza tv i komputerem; -brak przynajmniej szkoly sredniej i pracy z przynajmniej srednia krajowa , okolo 1200(to standard,wiec glupie komentarze typu materialistki itd to slaby argument,ja kobieta ma drugie tyle moga zyc na zwyklym poziomie i nie zastanawiac sie co wlozyc do granka na obiad); - łysi , rudzi, 'dzicy' blondyni , panie domyslaja sie o co chodzi,o panow ktorzy maja bardzo jasny swinski kolor wlosow ,lepiej jak pojda do fryzhera raz na jakis czas zeby przyciemnic,maja mniejsze szanse i tak; -brudni czyli, czarno z w gebie ,czarno za pzaruami, smrod z butow, ubrania; - metroseksualni czesto omijani bo zachowanie i wyglad przypomina bardziej pedala niz mezczyzne; dbac o higiene trzeba ,ale bez przesady z malowaniem sie mezczyzny i temu podobnych; - panowie chodzacy na silownie, myslacy ,ze jak maja muskuly to kazda na nie leci, muskuly sa w wielu przypadkach ochydne, rozstepy na skorze, znieksztalcenie tkanki miesniowej, ktora w wiek 50lat bedzie obwsilym oblesnym flakiem ,zamiast muskulu u mezczyzny, od razu nadmienie ze mezczyzni ze zbyt duzymi brzuzskami tez odpadaja - moga kogos spotkac kto ich pokocha, ale maja bardzo male szanse na osobe, ktora by sami sobie upatrzyli; - sluchajacy muzyki unc unc tara unc unc lub bec bec hip hop to moje zycie - tacy sa ciekawi ale chyba dla licealistek, kobieta lubi miec troche spokoju w domu i tworzyc ognisko domowe, wspolny obiadek , mila atmosfera dla meza ktory wraca, a nie łomot po jego powrocie gdy ledwo wchodzi 'zarzuca muzę ' - dyskredytuje was tez wasz stosunek do rodzicow,jesli swoich nie szanujecie to moze i zony kiedys tez nie, moze tesciow chociaz w normie tolerancji tez nie, nie wrozy to dobrze, jak mezczyzna ubliza matce, lub nie lubi czasem wziac chrzesniaka pokolysac w wozku na imprezie rodzinnej;(to mozna jednak zauwazyc po dluzszej znajomosci) -nadzywanie alkoholu, lub nadmierne palenie. Zaraz poleca gromy w moja strone , ze tyle wymagan ,oczekiwan. Otoz nie. Jesli wymagamy od siebie najpierw mamy prawo wymagac od innych. Ja mam wlasnie kogos kto pasuje w moje ramy, a ja jemu pasuje. Ma prawie 190cm wzrostu, wyksztalcenie wyzsze, mieszka sam,pracuje,ma zainteresowania, jest brunetem, nie ma prawa jazdy ale to mi nie przeszkadza. Ja jestem podobna do niego, troche nizsza i mam prawo jazdy , tym sie roznimy. powodzenia i paniom i panom w poszukiwaniu przyszlego meza/zony

ewelus22 Nie zgadzam się z Tobą, ja chcę być pierwsza w życiu mojego faceta, przed pieprzonym motocyklem..... Wolę go mieć w domu na tapczanie niż wiecznie w garażu

"po 30tce przestaja sie ogladac za frajerami typu cron dodatkowo" za cronem już się obejrzano :) , ze skutkiem pozytywnym

Gość och ach
powinno być "co dyskfalifukuje"!!, a nie dyskryminuje! (i nie "dyskwalifukuje" jak ktoś poprawił) bożżż

jasne,że musiałabym być przed jego pasjami,ale lepiej żeby tą pasją były motocykle niż panienki

dobrze poprawiłem, nie bluźnij synu bo piekło czeka

dobra to powiedzcie jeszcze ile facet musi zarabiać ?

- alkoholizm, narkomania - drętwośc, sztywnośc, snobizm - brak ambicji - brak higieny - wiek, powinien byc starszy przynajmniej o te 3-4 lata

Gość głupota i takie tam

mi bez różnicy ile nie pretenduję do miana utrzymanki,ale na pewno nie mniej ode mnie- tyle samo co najmniej;)

Gość a dla mnie to
Nie widzę nic złego w wymaganiu prawa jazdy - skoro sama mam to dlaczego facet ma nie posiadać go? Poza tym jak dla mnie facet powinien znać się na samochodach tak jak ja na gotowaniu, do tego większość normalnych facetów interesuje się tym, by zrobić prawko do 20 roku życia. Może w większym mieście typu Warszawa, Poznań to nie jest tak ważne, ale w mniejszym owszem. Zresztą w każdej chwili można sobie gdzieś razem pojechać nie licząc na komunikację miejską, do tego jest to jeden z wymogów do podjęcia pracy albo po prostu atut. A jeżeli kobieta ma swój samochód to dlaczego mężczyzna by nie miał mieć ? Każdy facet z ambicjami i klasą źle by się z tym czuł. I jak pisałam - w tych czasach prawko + samochód to nie LUKSUS !!!

dobra lecę ps. z tą 30-tką to prawda, bez względu na pobożne życzenia :)

Gość PANIENKA_XYZ
wg mnie: - BRAK AMBICJI (chwilowo pracy moze nie miec kazdy, ale kazdy musi miec ambicje, szukac a nie siedziec na dupie przed kompem calymi dniami) - JAK CZUJE ZE NIE MOWI CALEJ PRAWDY, KRECI, GUBI SIE W TYM CO MOWI - PRZESADNIE ZADBANY - BRAK PASJI I/LUB ZAINTERESOWAN - PRZESADNIE ZAZDROSNY I CHCACY KONTROLOWAC ZYCIE PARTNERKI - MANIAK SEXU za to lubie blondynow i rudych, lubie facetow 170-175, lubie szczuplych i chudych, moze nie miec prawka, moze miec tatuaze, moze miec nizsze wyksztalcenie byle byl ambitny, moze palic ale chcacy rzucic;)

Gość ona 27 w szczesliwym zwiazku
'dobra to powiedzcie jeszcze ile facet musi zarabiać ?' cron nikt nie da Ci konkretnej odpowiedzi, to beda tylko oscylacje. Podam przyklad typowej rodziny : -gaz 150zl,swiatlo 200, czynsz 300,woda 100 , co daje okolo =750 na miesiac za same rachunki; - mieso kilogram okolo 20zlotych, z tego masz 5 kotlecikow , przeciez lubisz zjesc tak ze dwa? zona Ci kupi 05,kg miesa zakladajac ze ona nie jada miesa lub zje maly kotlecik niezauwazalny dla porcji mezczyzny - obiad : mieso 10zl, warzywa 3zl, sniadanie i kolacja(pieczywo, maslo raz na 3-4dni dokupic, ser , wedlina) 20zl co daje okolo 35zl dziennie na jedzenie,zakladajac ze nie macie dziecka i to ty ciezko pracujesz wiec nalezy ci sie dobre jedzenie 35zl razy 30 dni w miesiacu (bo sa po 31 ,ale jest tez luty 28 wiec optymalnie 30dni) = 1000 (zaokraglone bo wyszlo 1050); 1000 + 750 = 1750 Mydla, proszki , srodki czystosci , przyjmij ze co miesiac to wydatek rzedu 150zlotych Benzyna ,zebys mial czym dojezdzac do pracy ->>> 300zl Zakladamy ,ze nie kupujemy nowych ubran i nie jemy na miescie. ile musisz zarabiac ? Kobieta bedzie zadowolna jak polowe wydatkow domowych . 1750 +300 - (zaokraglam ) ->> 2000tysiace na dwie osoby miesiecznie , to ty musialbys miec 1000, przy wlasnym mieszkaniu tej dwojki bez oplat wynajmu i zakladajac ze nie splacaja zadnych kredytow , tylko ze z tego nic nie odloza i nie kupuja nowych sprzetow i ubran. Jak chcesz zalozyc rodzine i miec model 2+1 to twoj tysiac nie wystarczy, a jak zona bedzie rodzic to pracowac nie bedzie w stanie wtedy to na tobie spocznie utrzymanie domu , skoro chciales miec zone i obiadki to ewolucyjna rola jaskniowca zaopatrujacego w jedzenie spocznie na Tobie wszystko orientacyjnie policzone in plus i in minus, wiadomo , ze czasem wyda sie 5loztych w jedna , 5 zl w druga strone.

Gość molestaclub
-gdy nie lubi i nie czyta książek -gdy ma przesadne ambicje, czyli parcie na robienie kariery -gdy nie umie wymienić nazwisk co najmniej 20 pisarzy, 10 filozofów i 5 malarzy :P - brak poczucia humoru i ogólna sztywność

Gość szarozielone
nie lubie niskich facetow ale spotykalam sie z jednym ktory mial te marne 175 ale byl zajebiscie meski i jakos w nim mi to nie przeszkadzalo ale calkowicie dyskredytuja faceta brzydkie i zaniedbane dlonie zgroza normlanie, brak " madrosci " w spojrzeniu ... a tak poza tym dobrze jak umie sie ubrac bez jakis udziwnien, ma krotkie wlosy i poczucie humoru noo to chyba te najwazniejsze aspekty

Gość Oczywiscie ze tak
brak wyksztalcenia lekkomyslne podejscie do zycia niezaradnosc tluste wlosy:O

Gość swieta tuz tuz
a moj facet jest raczej nie za wysoki ale nadrabia innymi kwsetiami :) choc fajnie by bylo gdy troszke wyzszy ehh nie mozna iec wszystkiego

Gość Oczywiscie ze tak
brak tolerancji, np ja mysle ze slub nie jest potrzebny do szczescia i nie potrafie gotowac, a ostatnio spotkalam sie z kims (2 i ost raz) i niby ze ok moge miec swoje zdanie i takie podejscie do zycia ale czulam ze przez swoje wypowiedzi w tych tematach (oczywiscie odwrotnych do moich) probuje zbojkotowac moje myslenie i udowodnic swoja racje:O Zbyt wysokie mniemanie tez nie ejst ok

Gość animowanka
- niski wzrost (nizsz niz 175) - zepsute zeby - lysy i dopakowany kark - bajera a'la "jestem zajebisty mam fajna fure" - zbyt duza pewnosc siebie i swoich wzgedow (np wiesz laski na to lecą...) żenua - zbyt duze ciągoty do imprez i koleżków (nie mowie o normalnych zachowaniach, ale o przesadnym zwracaniu i koncentrowaniu uwagi na innych osobach poza wlasna żoną, rodziną)

Gość głupie baby i ich wymagania
nie z tej ziemi

Gość jestem prawikiem mam czarny
nick penis 19,cm to za dużo ??

bo ten co to napisal "glupie baby" podchodzi zapewne pod ktorys z wymienionych punktow, podktory sie nie lapie i jest odrzutem ponizej standardu oczekiwanego :P

Dyskryminuje...no tak...Jaki tytuł tematu takie i wypowiedzi :P No ale niech będzie, każdy ceni inne rzeczy,dla niektórych najwazniejszy jest wzrost albo brak zakoli,czyli rzeczy na któe nie ma się wpływu :D A u mnie wygląda to tak: - rażące błędy ortograficzne(jakieś drobne przeboleje,bo każdemu może się zdarzyć) - palenie papierosów. Picie alkoholu mi nie przeszkadza, inne uzywki umiarkowanie też nie - brak pracy przez dłuższy okres czasu - brak sympatii do zwierząt (no psów może nie lubić :P) A z wyglądu- łysy łeb, opalone ciało, mięśnie, kolczyk w brwi(ale w innych miejscach jak najbardziej).Chociaż wiadomo,że jakby taki łysy paker prosto z solarium urzekł mnie swoją osobowością to pewnie przymknełabym na to oko :P