Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co robić

POMOCY!!! ciąża czy nie?! wpływ amfetaminy na wynik testu ciążowego?!

Polecane posty

Dziękuje bardzo za te słowa, pocieszyłyście mnie i uspokoiłyście, ale i tak bede mega szczęśliwa dopiero wtedy gdy dzidzia się urodzi i bedzie zdrowa :)

Gość Majkaaaaaaa
Nie wydaje mi sie zeby branie narkotykow bylo takim zlem.kazdy ma swoj rozum i wie co robi gorszym zlem jest alkohol͵uwazam ze ludzie wypowidajacy sie negatywnie w tej kwesti nie maja pojecia nawet jak to wyglada a co dopiero dziala. Dziewczyna kulturalnie poprosila o pomoc a dostala pocisk zapewne od spoleczniakow.

Gość gość
Ja prawie rok starałam się z mężem o dziecko, i w końcu przestaliśmy się starać bo stwierdziliśmy że chybs na razie nie jest nam to dane. Pojechaliśmy na weekend do Zakopanego z jego bratem i szwagierką i wypiłam strasznie dużo wódki, bo po prostu świetnie bawiliśmy się. 2 dni po powrocie zrobiłam test ciążowy i zonk - pozytywny. To był nieziemski szok dla mnie że wtedy nam się udało. I oczywiście strach był co z dzieckiem, ale na szczęście urodziłan zdrową dziewczynkę :). I moja znajoma też była w podobnej sytuacji, płakała z mężem na Sylwestra że nigdy nie mogą mieć dzieci, zapijali smutki w alkoholu, i po paru dniach okazało się że jest w ciąży :). Jeśli ten temat co napisała autorka o ile nie jest prowokacją to mam do niej mieszane uczucia, z jednej strony rozumiem że poddała się, że wróciła do ''normalnego życia'' przed staraniami. Ale z drugiej strony nie mogę pojąć skoro nie zabezpieczała się a wciągała fetę, to powinna liczyć się z tym że może jednak zajść w ciążę :o. I widzę że autorka do osób cierpliwych nie należy, bo za krótko się starała żeby tak się poddać. A z wynikiem testu to nie pomogę, bo nie wiem jaki wpływ narkotyki mają na wynik testu. Ja nigdy nawet NIE PRÓBOWAŁAM: tabsów, amfy, koki, marychy, itp. Ja jedynie paliłam papierosy i od czasu do czasu piłam alkohol zanim zaszłam w ciążę. Teraz nic z tych rzeczy nie używam, bo karmię piersią ;).

Gość JUSTAAMFA24
Gowno wiecie na temat gownianej fety, macie mylne pojęcie że tylko idjotki wpadają w to swinstwo otóż nie moi drodzy , idjotki cieszą się samochodami prezencikami i bogatymi kolesiami ;( żałosne!!! a co do autorki to kochana test na amfie raczej mówi ci prawdę ... ale poleciła bym mimo wszystko upewnić się u ginekologa. Jak dla mnie objawy o których mówisz zaczęły występować od częstotliwości i z pewnością tego ile bierzesz. Wpływ na bóle w podbrzuszu odczucia skrętu jelit to rodzaj amfy AMFETAMINA 100% jest trucizną zabija .a na rynku mamy amfe po odtruciu która nie jest trucizną ale można trafić na taką słabiej odtruta i ona ma straszny wpływ właśnie na podbrzusze