Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzidzia***

Mama za granicą...

Polecane posty

Jesli ktos nie ma nic ciekawego do powiedzenia w temacie,to prosze sie nie wypowiadac :D Otóż jestem mamą 3 letniej Zuzi.Mieszkamy u moich rodziców,bo związek sie rozpadł,po siedmiu dłuuuugich latach.Zarabiam 1000zł miesiecznie,z czego moje wydatki przekraczają tę kwotę sporo. Wziełam kiedys kredyt na remont mieszkania i zostałam z tym sama.Rodzice bardzo mi pomagają,ale i tak jest ciezko.Dostałam propozycję wyjazdu za granicę do legalnej pracy.Moze wypowie sie jakas mama,która była za granica i zostawiła dziecko pod opieką np dziadków na jakis czas.Moze ktos podpowie mi czy powinnam jechac,by odbic sie od tego dna i zarobic cos,by odłozyc.Tutaj ledwo wiąze koniec z koncem.,Moja córeczka jest dla mnie wszystkim,wiem ze bedzie tesknic i ze ja bede umierała z tesknoty,ale coraz powazniej zaczynam myslec,czy nie zrobic tak.Tylko ze ona nie bedzie miałą mi za złe,ze wyjechałam by zarobic,czy mnie nie znienawidzi,czy powinnam ją zostawic... :( Doradzcie mi prosze,bo sama niewiem co robic...

Tylko CZY ona nie bedzie miałą mi za złe,ze wyjechałam by zarobic,czy mnie nie znienawidzi,czy powinnam ją zostawic... Wkleiłam to zdanie jeszcze raz,bo wdała sie literówka na początku a to troszke zmieniło jego sens :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jedz jak masz problemy finansowe i masz tka okazje ze mozesz wyjecac do legalnej pracy to jedz, jest jeszcze za male zeby cos rozumiec ale jak dziecko bedzie starsze napewno to zrozumie.