Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana23

PYTANIE DO WSZYSTKICH PANÓW

Polecane posty

Gość zdezorientowana23

Powiedzcie mi, dlaczego NAWET jeżeli dziewczyna jest brzydka, ale wystarczy że wystawi troche piersi, wymaluje się jak by szła na wystawe kiczu, wypnie dupe a wy wszyscy uwazacie, że jest zaje..bista i piszecie,mowicie jej,że jest piękna. Gdzie tu piękno kobiece? To przez was 90% kobiet staje się wulgarnymi, pustymi dziewczynami, a potem narzekacie, jakie to są puste. Moze tak naprawde podobaja wam sie takie? Moze chcecie żeby stawała waszym kumplom pała na widok waszej dziewczyny? Nie rozumiem was

Gość poiuytrew
Twój punkt widzenia jest zaje-bisty. Gwarantuje Ci że znikoma część męskiej populacji chce mieć wymaolwaną octówę (czyt. brzydką dziewczyne) Moim skromnym zdaniem brzydkich kobiet nie ma. zacznijmy ode tego ze jednej pasuje makijaż i miniówka, a drugiej nie. jedna będzie wyglądała jak wampir, druga seksownie i zmysłowo jedni stawiają na nature a Ci którzy w głowie mają tylko swojego członka w stanie erekcji postawią na wyuzdanie i ku.rewstwo :) pozdro

Gość hujek
ale ococ ci chodzi kobieto. to lepiej zebysmy sie gapili na facetow

Gość poiuytrew
koleżanka po prostu pewnie jest mało atrakcyjna i patrzy jakby tu się dowartościować :) dziewczyno rusz sie a nie na kafe siedzisz i trujesz

Gość zdezorientowana23
chcialabym zeby doceniali naturalne piękno, a nie sztuczne. Doceniali w dziewczynach, poczucie humoru, inteligencje i mowili wtedy że jest piękna i cudowna, a nie jak wrzuci sobie zdjecie na fotke czy nk z wypiętą dupą.

Gość poiuytrew
powtórze Ci kochana zdezorientowana: mężczyźni o których piszesz to chłopcy którzy w głowie mają swojego członka w stanie erekcji! przedział wiekowy 16-23. PRAWDZIWYCH CYGANÓW JUZ NIE MA:D:D:D nie no sory.. na prawdziwego faceta poo prostu trzeba trafić a nie dać sie bałamucić

Gość hujek
to moze trafiasz najakichs glabow albo dzieci neo. Badz soba napewno kogos znajdziesz nic na sile

Gość zdezorientowana23
poiuytrew musze cię rozczarować, nie miałam problemów z zainteresowaniem płci przeciwnej, ale nie o to tu chodzi. Najpierw wychwalacie dziewczyny w wieku 16-19 lat ktore dla mnie są wulgarne, a potem opowiadacie jakie to te laski są puste i łatwe, po co to wszystko? Jezeli docenialibyscie naturalne piękno, mniej byłoby tych pustaków zwłaszcza na dyskotekach, które teraz są dla dzieci i mlodziezy do lat 19;]

Gość poiuytrew
jestem kobietą :)

Gość hujek
Przestan panikowac kobieto ZNAJDZIESZ

Gość pacyniak
sadze ze jestes zarejestrowana na portalu randwowym gdize sa sami smiecie i ruchacze plci przeciwnej :)

'chcialabym zeby doceniali naturalne piękno, a nie sztuczne. Doceniali w dziewczynach, poczucie humoru, inteligencje ' a ja bym chciala zeby wiecej kobiet zainteresowalo sie historia i polityka, filmami , a nie tylko makijazem. to raz. dwa- kobiety z natury sa prozne, a mezczyzni wygodni trzy- zalezy z kim sie zadajesz i do kogo startujesz. gwarantuje ci ze sa mezczyzni ktorzy wola kobiety z klasa.

Gość floooondra
kolezanka ma racje. Ja kiedy wychodze gdzies na imprezke czasem mam ochote sie ubrac zeby troszke bylo widac, wiec uberam mini i jakis tam dekoldzik. Faktycznie nie moge opedzic sie od mezczyzn i chloptasiow, bez wzgledu na wiek, status spoleczny czy inteligencje. Kiedy wychodze ubrana w dzinsy i top - czuje sie rowniez atrakcyjnie, ale juz nie mam ich ,,na sobie", stoja dalej i obserwuja z jakiejs odleglosci. Autorka ma calkowita racje!!! Faceci to swintuchy, zobacza kawalek cycka i z madrali robi sie glupek. Mam tak kumpelke, ma nadwage jakies 8kg, cala wyglada jak kwadrat, ma duza rozlazla pupe i cycki bardzo szeroko rozstawione. Kiedy idzie po ulicy pewnego miasta, ubrana po zimowemu tj plaszcz, kozaczki itp nikt sie za nia nie oglada, w pracy nikt sie nia nie interesuje, ale w sobotnie wieczory kiedy te piersi ubierze w pushup i wywali na wierz faceci juz sie kleja.... Wy mezczyzni jestescie slepi na piekno, szczegolnie jak jestescie po 1 piwie, a pozniej glupie laski nadzieje sobie robia, na romans itp, a wy w koncu dostrzegacie ta brzydote i uciekacie gdzie pieprz rosnie

Gość poiuytrew
jest panienką fotki.peel i dają jej same jedynki

Gość zdezorientowana23
Nie o to również chodzi, żeby znalezc chłopaka, bo akurat tego mam. Chodzi o to żeby zmienić troche dzisiejszą młodzież, zwłaszcza dziewczyny, bo one mnie przerażają, ich zachowanie, podejscie do życia. Myslą ze ciałem mogą wiele zdziałać, a jak przyjdzie prawdziwe życie?

Gość baby to tylko patrzą na kase
i ciagle tylko żadają kasy, więc jak placic to za ekstra towar...nawet jak po tygodniu się znudzi bo rozmawiac nie ma o czym..i długośc związku nie wpływa na zapotrzebowanie na kase...więc co za róznica.

Gość poiuytrew
kobieta "bardziej ubrana" jest bardziej tajemnicza.. mądrego mężczyznę to pociąga, bo jego wyobraźnia zaczyna pracować... mądrego mężczyznę po tym poznasz - on nie leci na Twoje ciało. Co - wywalisz biust na wierzch, dupe przez spódniczke Ci widać a co zostawisz tylko dla niego? co pokażesz mu w łóżku ? Uważam że to co zasłonięte - jest najpiękniejsze.

Gość Małrycyna
Nie wiem ile masz lat, ale przez Twój tok myślenia stwierdzam, że niewiele. A przyczyna tego taka, że moim zdaniem nie wystarczy, żeby pała stała, bo dogadać też się chyba trzeba. Jeśli się kogoś lubi, to ta osoba wydaje się ładniejsza. I wcale sobie tego nie wymyśliłam.

Gość poiuytrew
chcesz zmianiac młodzież ? powiodzenia! hahahahahaha matka teresa sie znalazła..może ich chcesz jeszcze naprawiac? adam slodowy:D

'Chodzi o to żeby zmienić troche dzisiejszą młodzież, zwłaszcza dziewczyny, bo one mnie przerażają, ich zachowanie, podejscie do życia. Myslą ze ciałem mogą wiele zdziałać, a jak przyjdzie prawdziwe życie?' prawda jest taka ze mozna zdzialac bardzo duzo. ale czy to problem tylko naszych czasow? nie sadze. bylabym bardzoej sklonna ku teorii ze to nasza natura.

Gość Wszystkie kobiety są wredne
ale niektóre mają duże cycki.

Gość zdezorientowana23
poiuytrew moja droga "fotki.peel" nie posiadam, a ty najwidoczniej nie rozumiesz mojego prostego przekazu i tego co w tym krótkiej wypowiedzi chciałam przekazać.

Gość poiuytrew
chcesz zmianiac młodzież ? powiodzenia! hahahahahaha matka teresa sie znalazła..może ich chcesz jeszcze naprawiac? adam slodowy:D

Gość zdezorientowana23
ile ty masz lat? 17?18? śmieszy cię to? Dobrze, ale pamiętaj, że kiedyś twoja córka też bedzie dorastać, a z roku na rok jest coraz gorzej i jeżeli obojętne ci to jest to twoja sprawa, ale wybacz, mnie to nie jest obojętne..

Gość zdezorientowana23
ile ty masz lat? 17?18? śmieszy cię to? Dobrze, ale pamiętaj, że kiedyś twoja córka też bedzie dorastać, a z roku na rok jest coraz gorzej i jeżeli obojętne ci to jest to twoja sprawa, ale wybacz, mnie to nie jest obojętne..

Gość zdezorientowana23
ile ty masz lat? 17? 18? Nie obchodzi cie to twój problem, ale pomyśl, że kiedyś będziesz mieć córke i chyba nie chcesz, aby wychowywała się w towarzystwie takich dziewczyn i w tak zepsutym społeczeństwie