Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diesnatalis

ODBARWIANIE, DEKOLORYZACJA WŁOSÓW!!

Polecane posty

Gość diesnatalis

Mam pytanie, czy jest możliwość CAŁKOWITEGO odbarwienia włosów do koloru naturalnego ( farbowałam przez ok ponad rok włosy z kolru brązowego -bursztynowego na prawie czarny) jeżeli tak to ile to kosztuje ? Z góry thx za odpowiedz:)

Nie da sie kochanie-odbarwianie wlosow to cos podobnego do rozjasniania...wlosy sie bardzo nieszcza.Jedynym wyjsciem powrotu do swoich jest czekanie az odrosna lub pomalowanie ich na twoj odcien natury a potem czekanie...

Gość malutkielfik
ja ściągałam kolor z czarnych włosów, około 4 godzin siedziałam u fryzjerki i zapłaciłam chyba koło 200 zł, potem miałam włosy od białych po rude , pomarańczowe i czerwone - masakra, ale dało się je już pofarbować na jaśniejszy brąz. Jednak włosy bardzosię niszczą no i musiałam podpisać oświadczenie, że wiem że to szkodliwe w razie gdyby włosy wypadły... ale to było z 6 lat temu, może teraz są lepsze sposoby

ja bym zrobila tak...najpierw rozjasnilabym tak o 3-4 tony nie widze teraz twoich wlosow i pomalowala je na kolor natur 7 + troszke miedzi...a potem bardzo wloski odzywiala (jedwab to podstawa)i czekala az odrosna naturalne odrostbedzie widoczny ale nie tak jak w obecnej sytuacji

zabieg jest ryzykowny dlatego tyle kosztuje odbarwia sie wlasnie do takich chamsko rudych ale potem jak sie na to kladzie kolor sa piekne te barwy .Alle to zalezy jaki masz stan wlosow jesli sa bardzo zniszczone narazie dalabym sobie spokoj. ps.kocham wlosy;)