Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeliizabeth

Przepraszam, że mecze.. - musze uzyskac odpowiedz!

Polecane posty

Gość eeeliizabeth

Przepraszam, ze mecze.. ale nie daje mi to spokoju.. dokladniej opisze problem..: Sytuacja wygląda tak: Cykle mam bardzo regularne 29-30 dni. Ostatni raz współzyłam z chlopakiem 7 dnia cyklu (Ostatni dzien okresu) - stosunek przerywany. Oraz w 21 dniu cyklu (zabezpieczaliśmy się prezerwatywą) Okres dostałam w terminie 10 listopada.. krwawienie trwało 7 dni.. jednak zdziwilo mnie ze przez kolejne 6 dni miałam.. brązowy śluz.. (3 dni) a przez 3 dni.. biały śluz z brązowymi strzępkami. Nie wiem czy sobie wkrecam.. ale zauwzylam u siebie ze bardzo czesto chodze do ubikacji, swędza mnie piersi, bolał 2 dni lewy jajnik. test (bobo) robiłam tydzien temu czyli (od stosunku przerywanego ponad 30 dni, a od tego z prezerwatywa ponad 20 dni) Wyszedł negatywny, jednak nie robilam go z porannego moczu. Czy moge byc w ciazy? DZISIAJ: Zrobilam przed chwila kolejny test - wynik negatywny. Jednak.. przed tym wypilam szklanke herbate + wode.. bo kompletnie nie chcialo mi sie sikac. Czy to moglo wplynac na wynik?

Gość alkals
Nie mogło. Na 1000% nie jesteś w ciąży