Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyjechwilaa

KTO PIJE OD DZIS DO SOBOTY?

Polecane posty

Gość zyjechwilaa

ZACZYNAMY MARATON

Gość od niedzieli
🖐️

Gość zyjechwilaa
to super ja mam na jutro piwo i wodeczke i fajki ...a teraz sacze drinka ........niestety nie mam fajek i mnie kur..... skreca

Gość nie masz mety

Gość zyjechwilaa
do sklepu mam z 1 km dziekuje bardzo isc sama w lesie ....brrrrrrr..zaczekam do jutra

Gość zyjechwilaa
mam takiego stresa ze nie wiem czy wyrobie ...serce mi stanie albo jakis wylew maly bede miala....juz mi wszystko jedno ....

Gość zyjechwilaa
co z tego ze facet ktorego kocham mnie nie chce co z tego ze mi sie wali wszystko na leb...zycie jest piekne...chwile sa piekne ktore czekaja na mnie....wykorzystam je!! jak nalepiej bede potrafila i nie pozwole zeby ktos obcy zatrul mi zycie i odebral szczescie !!!

Gość pozostaja skrety z herbaty
:classic_cool: a powaznie to wspolczuje brak fajek jest okropny :o

Gość zyjechwilaa
i juz nie chce zadnego faceta w moim zyciu!!!!!!!!!!!nigdy wiecej !!!nigdy wiecej!! nigdy wiecej!!!!!

Gość zyjechwilaa
pozostaja skrety z herbaty ja przezyje bo nie jestem nalogowcem! pale dla przyjemnosci ...wystarczy mi jedna paczka na miesiac...ale bywa tez tak ze moge i miesiac nie palic...ale jak jest tak jak dzisiaj to mi tego cholernie brakuje i mnie doslownie skreca!!!!!!!!!!!!!!!!mam alkohol a nie mam co zapalic....czekam do 7 rano ...otwieraja sklep .......

Gość nycnynite
ja zaczelam juz wczoraj ;-)

Gość bo czesto to sie wlasnie
laczy alko + fajk

Gość zyjechwilaa
a ja dzisiaj i to wodke ktora kurcze miala byc na prezent!! kosztowala 50zl ...na dzienne zarcie wydaje wiecej ale jednak mi zal ja wypic ...taka ladna butelka ....2008 rocznik...ehhh zycie bez milosci jest nic nie warte...mozesz miec piec samochowdow ...dwadziesica dowow...ale i tak to nie zastapi prawdziwego uczucia ktorego nie da sie kupic...

Gość zdrowia nie da sie kupic
a uczucie jest chwilowe

Gość zyjechwilaa
i co ze kocham jak mnie nie docenia..moze jakbym mila miliony na koncie to by mnie pokochal i by zaufal..........a tak jestem nikim.............a co zrobisz jak bede miala te miliony...przyjdziesz blagac o milosc????????ja wtedy szansy nie dam .....

Gość zyjechwilaa
zdrowia nie da sie kupic jak ktos ma w sobie milosc i potrafi kochac i wie jaki to obowiazek i odpowiedzialnosc to wtedy uczucie moze trwac wiecznie....kwiestia spotkania/pozniania odpowiedniej osoby......ktora tez pragnie prawdziwej milosci

Gość zyjechwilaa
- PUK, PUK... - KTO TAM?- TO JA, MIŁOŚĆ! - NIE ZNAM CIE!- OTWORZ, PROSZE! - NIE OTWORZE, BO NIE WIEM KIM JESTES! - OTWORZ SWOJE SERCE, TO MNIE POZNASZ! - NIE CHCE, BO MNIE ZRANISZ! - NIE ZRANIE! POKAZE CI, CO TO SZCZESCIE! - JAK?- POKAZE CI SIEBIE! POZNASZ MNIE! POZWOLE CI SIE POKOCHAC! DAM SIEBIE! - ZA DARMO? NIE WIERZE CI! CZEGO CHCESZ ODE MNIE? - OTWORZ SERDUSZKO, PROSZE! MOZESZ MI ZAUFAC! CHCE CI TYLKO SIEBIE DAC, DAJ SIE POZNAC! POTRZEBUJE CIE... - MOZE JAK MNIE POZNASZ, BEDZIESZ MNIE CHCIEC! -MOZE CI SIE SPODOBAM, MOZE MNIE POKOCHASZ... - DAJ MI SZANSE... OTWORZ SIE... - DLACZEGO WLASNIE JA? JEST MILION INNYCH SERC! ZAPUKAJ DO INNEGO! - PUKAM DO CIEBIE-OTWORZYSZ? NIE DASZ MI SZANSY! WOLISZ BYC SAMO? - BOJE SIE, NIE CHCE ZNOW CIERPIEC! - A TWOJA SAMOTNOSC, TO NIE CIERPIENIE? JESTES SZCZESLIWA? -SERCE, ZAUFAJ MI, PROSZE... ZARYZYKUJ, DAJ SZANSE! -PRZECIEZ WLASNIE NA MNIE CZEKASZ! MOZE TO JA... - A JESLI NIE TY?- TEGO SIE NIE DOWIESZ, DOPOKI NIE SPROBUJESZ! OTWORZ... NIE BOJ SIE!

Gość zyjechwilaa
palic mi sie chce jak nie wiem..........boze dopiero druga.......jeszcze 5 godzin........

Gość nie masz od kogo pozyczyc
?

Gość zyjechwilaa
nie mam :(...mieszkam tu od 3 lat ...sasiadow nie znam ...przesiaduja tylko prze dblokiem i obgaduja wszystkich i chleja piwsko...nie chce sie wciagnac w to towarzystswo ...maja po 30 -40 lat pracuja ale jak jest cieplo to siedza przed klatka i chleja a jak zimno to w garazu siedza...mam ich dosyc...za kazdym razem jak wrqacam do domu to siedza!!! i obgaduja...mnie i innych...skurwysyny

Gość zyjechwilaa
Ni wiem ....depresje mam//// tak bardzo sie boje smierci i starosci...a bardzoej sie boje tej cholernej nicosci! ze to co budowali moi rodzice to co buduje ja kiedys nie bedzie nic warte ..to kiedys zniknie ...nas nie bedzie ...nie bedzie histori naszej..mojej rodziny ...kiedys znikniemy ...jedno po drugim...to takie smutne...ja tak bardzo sie boje nie istniec ;(((((((((mam straszna depresje..ale zyje...bo musze mam dziecko...placze co noc...boze uratuj mnie z tego zycia....ja tak bardzo cierpie.....:(((((((((( prosze..pokaz mi droge ktora mam isc...co mam robic?:(((

Gość zyjechwilaa
Co mam robic moj Boze :((((((

Gość upij sie
masz alko i przespij to :)

Gość zyjechwilaa
Nie potrafie sie odnalesc w tym swiecie ..kazdy goni tylko za pieniedzmi ! a ja tylko ...chce normalnie funkcjonowac bez stresu...zeby miec na jedzenie dla mnie i corki zeby miec na oplaty...:( nie znawsze mam ...byl czas ze nie mialam jak oplacic czynszu...i zylam z dzieckiem bez wody 4 miesiace...a wszystko to wina kredytu ktory mam na mieszkanie .ponad 1600zl..musialm to najpierw oplacic bo inaczej bym mi wypowiedzieli umowe i zabrali mieszkanie...tak mi bylo ciezko ;( ale nie chodzilam nie prosilam zeby mi ktos pomogl ;(( przezylam z dzieckiem te ciezkie miesiace i zyje!!!!!!!!i wiem ze wytrwam i osiagne swoj cel ...

Gość z fajkami tez tak sobie
powtarzaj jesli juz tyle przezylas, to fajki to may pikus :)

Gość zyjechwilaa
mam kurwa mam ;((...........ma dosyc tego zycia i ludzi co tylko przyjda sprawadzic czy dalej ci jest zle...czy dalej nie mam na oplaty ...i staczam sie na dno ...to ich buduje!!! ale ja wam pokaze !!!!!!!!!!!!!!pokaze wam!!!!!!!!!!!!!!pierdolona rodzinka !! jestem sama tu w Polsce z dzieckiem a nikt nawet nie zadzwoni !! nie zapyta jak sobie radze!nie pomoze..! lustra mi nikt nie przykreci ..juz tak lezy rok ..bo nie ma kto ..;(( jestem taka beznadziejna ze nie wiem..........mam mysli samobojcze..i pewnie jakbym zaczela pic na zewnatrz mieszkania to bym zginela..pewnie rzucilabym sie do wisly albo po tramwaj..a tak zyje ..

Gość kobieto masz dziecko

Gość zyjechwilaa
:(((((( rodzina za granica ..moja ukochana mama:(.....a ja tu w Polsce sama z corka na swieta juz 6 rok.......prezentu nie ma dla mnie pod choinka..nie ma z kim podzielic sie platkiem..:((nie mam dla kogo ugotowac bo corka nie lubi ryby......znowu tak beznadziejnie spedze te Swieta w samotnosci..;(chionke mam sztuczna bo swiezej nie ma mi kto przykrecic do stojaka ;((........kobietom jest trudno..glupich rzeczy nie umiem zrobic.....dol dol dol :((((((((((((((((((

Gość zyjechwilaa
mam jeszcze kota i psa!!!!!!wyzywam sie na nich jak cholera....:(( krzycze na corke chociaz nic nie zrobila!!! :((((((((((( a pozniej siedze i placze czemu to robie?????????????dzis jej powiedzilam ze jest nienormalna bo nie umie sie uczesac! ze kazde dziecko to potrafi w jej wieku ;((.........boze jak ja pozniej zalowalam...:((wyrwie mi sie taka zlosc ze nie wiem jak zapanowac...:((krzywdze moje dziecko...ona to znosi ...nie uderzylam jej nigdy ,,;( ale psychicznie ja krzywdze....:((