Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ProncePolooooo

Mąż mnie zostawił więc...

Polecane posty

Gość ProncePolooooo

powiem mu, że straciłam dziecko, że poroniłam. Bo jestem w ciąży. Nie chce, żeby interesował się dzieckiem, nie chce żeby dziecko miało z Nim jakikolwiek kontakt! Chce zapomnieć o jego istnieniu! Dla mnie po prostu umarł!!!!! Tak wiem, że to głupie co chce zrobić ale tak chyba bedzie lepiej...

Gość szafirek......
lepiej dla ciebie ale nie dla dziecka..... bedziesz w dziecka oczach kiedys wyrodna baba ktora nie pozwolila poznac ojca.... wyjdzie z tego niezly kwas....

Gość Oleńka27
Może lepiej dla Ciebie, ale dziecko musi mieć ojca, bo inaczej do końca życia będzie Cię winić, że zabronilaś im kontaktu.

Gość a jak naprawdę
poronisz, to będzie Ci lepiej. ogarnij się. wiem, ze to trudne dla Ciebie, ale nie graj dzieckiem. masz chyba jeszcze jakiś innych bliskich? rodzinę, przyjaciół?

Gość ProncePolooooo
Przyjaciół straciłam przez niego, tak samo jest z rodziną... został mi tylko mama... Zniszył mnie ten człowiek, ja dla Niego wszystko robiłam a on teraz jak jestem w ciąży zostawia mnie!!!! Synowi kiedys powiem jakiego miał ojca jeśli będzie chciał go wtedy poznać nie będę robiła problemów!

Gość ProncePolooooo

Gość zrob jak uwazasz
przynajmniej bedziesz miala spokoj ;)

Gość ProncePolooooo
I tak mu powiedziałam, a on... zupełnie nic sobie z tego nie zrobił!!!!!!!!!

Gość ProncePolooooo
Tak. Bo coś tam pisał i tylko pastwil się nade mną. Więc zadzwoniłam i powiedziałam, żeby dał mi spokój bo w nocy trafiłam do szpitala z bólami i krwawieniem i że straciłam dziecko, a on... "aha no to trudno. Czesc" i się rozłączył !!!

Gość ProncePolooooo
Bożeeee jak ja go nienawidzę!!!!

Gość zrob jak uwazasz
No to w sumie masz odpowiedz jak go to dziecko interesuje ;) Ale nie sadze, ze wytrzymasz w tym klamstwie. Pewnie przy byle okazji zmienisz wersje. Jestes bardzo emocjonalna. Dzialaj z premedytacja, nie w afekcie! ;) Zaplanuj i wykonaj ;) Znaczy mam na mysli klamstwo w sprawie ciazy i dziecka ;)

Gość ProncePolooooo
Żeby nie zrobić z siebie idiotki muszę wytrzymać...

Gość szafirek...
rany kobieto opanuj ta nienawisc co masz w sobie. tak czy siak ojciec powinien wiedziec o dziecku. a co zrobi z ta informacja i jak sie zachowa to juz jego sprawa... a dziecku juz lepiej jak cos powiedziec, ze ojciec sie nie zaiteresowal niz nie wiedzial.... sorry ale jestes jedna z tych glupich kobiet, ktora cala nienawisc do ojca przelewaja na dziecko i dziecko czuje sie zagubione i oglupione przez glupia mamusie... to ze dla ciebie byl gnojkiem nie znaczy ze dla dziecka tez taki bedzie..... a wiedziec ma prawo...

Gość lepszego prezentu
nie mogłaś mu zrobić :P sama siebie ukarałaś,na złość mamie odmrożę sobie uszy :P skąd weźmiesz kasę na wychowanie dziecka?

Gość ProncePolooooo
Jeśli za pare lat mały będzie chciał poznac ojca, nie zabronie tu tego ale na razie niech ten człowiek trzyma się od Nas z daleka!!!!!!!!!

Gość ProncePolooooo
On i tak nigdy nie dawał na nic związanego z dzieckiem i wiem, że teraz tym bardziej by nie dawał

Gość a ktore dziecko chcialoby
takiego ojca? Co nie szanuje matki, leje na jej zdrowie i zdrowie dziecka i w sumie leje na sam fakt bycia tatusiem... Po co?

jesteś skończoną egoistką, karasz dziecko bo Cie skrzywdził, myślisz , że to będzie dobra kara dla ich obojga?

Twoja postawa udowadnia, że Twój umysł ma maksymalnie lat 19, myślisz, że Twoja głupota i kłamstwo, że dziecko nie żyję nie wyjdzie na jaw?

Gość ProncePolooooo
A po co dziecko ma wiedzieć, że ma ojca który się Nim nie interesuje??! Mówie, że jesli mały za kilka lat będzie pytał o ojca i będzie chciał go poznać to nie zabronie mu tego. Ale po co teraz ten człowiek ma zatruwać Nam życie??? !

Gość ProncePolooooo
On od czasu do czasu będzie się odzywał i po co mi to??? Chce zapomnieć o jego istnieniu. Dziecko będzie teraz malutkie i nie będzie tak odczuwało braku ojca

Gość ProncePolooooo
We wszystkim widzicie prowokacje :O Niestety takie jest zycie.... takie są realnie

Gość szafirek...
loo matko kobieto a skad mozesz wiedziec czy sie bedzie interesowal czy nie skoro dziecko sie jeszcze nie urodzilo???? zacznij zachowywac sie jak dorosla kobieta a nie jak obrazona gowniara. jakbys bylam madra kobieta to by ci zalezalo zeby dziecko mialo kontakt z ojcem....

Gość ProncePolooooo
Wiem, bo znam tego człowieka nie od dziś!!! Dla Niego liczą się tylko koledzy, alkohol i zabawa!!!!! I dziecko nie ma dla Niego znaczenia!!!!