Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debil a jednak

wiem ze to glupie, ale moja laska ma waskie usta

Polecane posty

Gość damian82r
Jak nie do mordy to w dupala.

Gość Ja mam duże usta
nawet bardzo i ciągle mi pękają i ogólnie co chwila trzeba je jakąs pomadką smarować żeby nie były posiekane, a do tej pory żaden facet nie powiedział mi że są ładne... Zależy to chyba od gustu.

Gość rzeka rozczarowan
boze za duze wary sa ochydne, moze nie dbasz o nie tak jak trzeba, duze wary czy cycki wymagaja wiecej roboty,

Gość To fakt duże usta dodają
wiele uroku twarzy, także facetom :) Twarz robi się łagodniejsza, nie jak u jakiejś Baby Jagi. Tez zauwazylam ze baby z wąskimiustami są zazwyczaj wredne!

Gość Borat...
ta szmata moj tez zahaslowala possij szmato to ci sie powieksza

Gość rzeka rozczarowan
to fakt, najlepiej miec wszystko propocjonalne, jak tak cie autorze bola jej usta to przed calowaniem przetrzyj jej wargi papryczka chili, tak jej napuchna ze az pulsowac beda

Gość jakis kaszalot sie wkurzyl na
was chlopy , rzeczywiscie nicki nie wchodza

Gość To fakt duże usta dodają
Mam kolegę który ma właśnie takie ładne duże usta i fajny uśmiech, za kazdym razem jak go widzę to mam ochotę go pocałować :D Sama tez mam duże usta więc nie powinien narzekac ;)

Gość Bleeeeeee....
Wąskie usta to rzeczywiście nic fajnego :/ A moze niech sie smaruje jakims specjalnym błyszczykiem? Chociaz troche moze jej to pomoże.

Gość ale maszkaron musialbyc co te
nicki pwwcio i borat zrobil na haslo :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość damian82r
Prawda zabolała, wiem wsioczki. Wieśniary.

Gość pawel 90
ssij pałę mocno 5*dziennie a się powiększą ----> metoda sprawdzona na mojej dziewczynie:classic_cool:

Gość wytane usta
to jakaś prowokacja albo autor jest pojebany hehehe

Gość mam takie wydatne usta
ale autor to zjeb

Gość topaskudne
fuj

Gość a ch*j z tym
ja mam wąskie usta i mam to gdzieś :)) powodzenia

Gość a ch*j z tym
aha no i jeszcze jedno, dlaczego większości facetom tak strasznie zależy na wyglądzie? każda kobieta może być atrakcyjna tylko najwidoczniej, nie zauważyliście tego. może to zabrzmi jak jakiś psychologiczny bełt, ale moglibyście chociaż raz spojrzeć we wnętrze i radze wam nie czytać tych wszystkich bzdur o tym, że usta mówią o naszym charakterze, bo nie we wszystkich "przypadkach" to się sprawdza :) pozdrawiam wszystkich fajnych facetów ( i normalnych) :P

Gość kuwetakoteczka99
faceci z duzymi ustami zajebiscie caluja.mmmm

Gość a ch*j z tym
no i już ostatnie :) dlaczego więc z nią jesteś skoro już cię nie pociąga i potrafisz zbezcześcić jej imię na jakimś zasranym portalu? i jeszcze ci jej żal, z tego co tu czytam to mi ciebie żal skoro jej nie doceniasz, nie rozumiem cię, przecież sam przyznałeś, że ma świetny charakter?

Gość a ch*j z tym
żal aż czytać niektórych wypowiedzi :)

Gość Mariuuszzzzzzzzz
Wielkie usta sa zajebiste , ro robienia laski w sam raz . Waskie sa paskudnie i maja je wredne paszczaki .

Gość nie johny dzis sie nie nudzi
usta jak kreski mam w dupie :D🖐️

Gość no wielkie dzięki :(
przeczytałam topik i popsuliście mi nastrój ;/ nie sądziłam,że coś takiego jak usta może być decydujące czy być z kimś czy nie i jak kto sie całuje...świetnie,teraz oprócz małych piersi będe mieć kompleks wąskich ust..a czy to moja wina że takie są? A jak sie powiększy to to nie to samo i bede sztuczna ... nie chce być z kims kto będzie uważał że źle całuje czy źle robie loda i brzydko wyglądam :( to może lepiej w ogóle żebym sama była.Póki co to nawet sie jeszcze nie całowałam..a ja głupia myslałam że to od techniki a nie od ust zależy :O ludzie to jednak są puści,zwłaszcza faceci...tyle ile tu napisaliście,tyle jadu w waszych wypowiedziach i pogardy..i z jakiego powodu? z powodu ust.Paranoja ludzie co sie z wami dzieje..no i żeby oceniać czyjś charakter po tym jakie ma usta? Ze niby wąskie świadczą o oschłości i wredności? No,a jakoś nikt nie zauważył że dziewczyna a utora ma podobno właśnie charakter świetny i jak to ma sie do tej teorii... ale nie no,pewnie,to ja jestem na pewno wredna bo mam wąskie usta... a faceci jakoś często mają wąskie usta i nie słyszałam żeby kobiety na to tak narzekały.

Gość no wielkie dzięki :(
wam to łatwo mówić i wyśmiewać,ciekawe co byście zrobili jakbyście to wy mieli wąskie usta.To może ja powiem że ci z pełnymi uważają się za lepszych od tych z wąskimi ...

Gość aa moga sie podobac
male usta? nie sa waskie tylko male

Gość no weeee
ja nie mam prawie górnej wargi, jest tak wąska. ale nikt nigdy nie narzekał na pocałunki ze mną. ludzie mówią, że jest urocza (ta moja górna warga) a całowałam się np. z azjata, ktory miał bardzo pełne usta i nie uważam, żeby był lepszy niż inni z którymi sie całowałam cały sekret dobrego całowania jest w technice a wole swoje może nieidealne ale naturalne usta, a nie jakieś napompowane balony

Gość gość
poszukaj sobie duzych ust

Gość gość
ja nie lubie u facetow duzych ust.

Gość mamlas
Człowieku jesteś beznadziejny... myślę, że do prawdziwego związku jeszcze musisz dorosnąć, bo jeśli ktoś naprawdę kocha, to nie przejmuje się niczym. Co złego w kobiecie, która ma wąskie usta? Każda kobieta, która o siebie dba jest piękna na swój własny sposób. Jedna ma duże usta, inna ładne piersi, a jeszcze inna ponętny tyłeczek. W każdym człowieku można znaleźć jakąś zaletę. Powinieneś się zastanowić jak Ty byś się czuł gdyby ona na jakimś forum napisała, że np. nie podoba jej się Twój penis? Myślę, że nie byłoby Ci do śmiechu. Znając życie pewnie nie jesteś taki doskonały jak Ci się wydaje :D