Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medieval

oglądaliście wczoraj Rozmowy w toku?

Polecane posty

Gość medieval

byłam w szoku! Ta babka co ma 16 dzieci i jest w ciązy z 17, Boże gdzie ona ma mózg. Przecież to jest juz niebezpieczne dla życia. Organizm moze w koncu nie wytrzymać takiego obciązenia. Ostatnie porody odbiera sobie sama w domu :O co za dziecioroby! dlaczego Bóg tak niesprawiedliwie dzieli dziećmi? jednym daje kilkanaścioro, a drugim nawet jednego nie chce dać :(

Gość no takie zycie...
Szkoda ze nie oglądałam...:/

mnie najbardziej "urzekli" ci, którzy jak sami twierdza- traktuja dzieci ( sztuk 7) jak inwestycje w lepsze emerytury. juz sobie postanowili ze skoro oni teraz wywalaja kase na kształcenie dzieci ( co i tak jest ich psim obowiazkiem) to w przyszłosci żądaja po 10% ich pensji na kazdego rodzica- od kazdego dziecka oczywiscie. porazka jakas....

ogladałam to juz drugi raz bo to sa powtórki ale byłam w nie mniejszym szoku jak tego słuchałam niz za pierwszym razem.. no nie wyobrazam sobie jak mozna takie cos oznajmic dzieciom ze potem 10% ich pensji idzie na rodzicow..szok!

Gość ccc -całkiem ciulate trzewiki
ja jestem tylko ciekawa ile zarabiaja ci rodzice i ile dostają z mops-u na dzieciaki ????? 🖐️

Gość dghhhh
ojciec - ok. 2 tys. , matka zajmuje się trzodą a resztę daje mops

Gość hhhhhhhhhhhamahama
Lepiej byś jej na konto coś dał na te dzieci obłudniku, a nie krytykował Boga. Se popatrz sam na siebie jaki z ciebie obłudnik. Jeszcze byś jej powiedział, żema się zabić, a grosza być nie dał. :( PS. zagraża zdrowiu ciąża i owszem, a Twoje luksusowe auto za 50 tys. tez może cię czasem kosztować żywota , wiesz. O niesmiertelny z kafeterii. Oraz krynico wiedzy wszelakiej :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
Oto chodzi że w normanym kraju ona powinna dostać na te dzieci coś ta babka i tyle. A to znaczy w którym? Nie wiem dokładnie, ale powinno jej panstwo pomóc. Chyba chca te dzieci, nie? A jak nie to mogą umrzeć z głodu - faktycznie :(

Gość 17 naścioro o cholera
a ja się nad trzecim zastanawiam i zdecydować nie mogę. :(

Gość do hhhhhhhhhhhamahama
po co dawać, chyba po to aby mieli dalej większą siłe do pierdolenia się