Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem bab

moja byla interesuje sie moim zyciem..

Polecane posty

Gość nie rozumiem bab

o co jej chodzi?// wypytuje mnie, co u mnie sluchac, jakby czegos chciala.... ma innego, zostawila mnie, ja cierpie, ona sie mna chyba bawi..... przesladuje mnie czy co? ja od niej nic nie chce, a ona sie zali, ze ja sie malo odzywam albo wcale. jakies wywody mi tu wypisuje zawsze, niewiem, czego wogole chce....

Gość onwawaaaaaaaa
pierd... ja ona ma wyrzuty sumienia i che zaspokoic swoje ego.Jak tylko wybaczysz znowu to zrobi bo sie upewni ze dobrze zrobila

Gość facet daruj sobie
przecież możesz nie reagować na jej telefony. ona w ten sposób chce trochę pozbyć się wyrzutów sumienia. mój były też tak reagował ale kazałam mu spierdalać z mojego życia i mam święty spokój.

Gość oollkkkki
to zachwalaj ,ze gitt ,i tyle

Gość nie rozumiem bab
ale ona nie dzwoni:) ok, niech sobie idzie....

Gość mój były też tak robił
może chciał mnie mieć jako koło ratunkowe jeśli mu się nie uda nowej panny złowić? może miał wyrzuty sumienia? może wiedział, że dał ciała i że drugiej takiej jak ja nie znajdzie? ;) a moze... a może! ... jest i zawsze był pierdolonym egoistą, którego nie obchodzi nic poza jego własnym, dobrym samopoczuciem i który uwielbia udowadniac sobie że wszyscy go uwielbiają i usychają z miłości do niego... tak czy siak - olej ją, od razu zrobi Ci się lepiej, napisz żeby się nie odzywała bo nie masz czasu z nią gadać i tyle

Gość dokladnie tak samo mialem
"jest i zawsze był pie**olonym egoistą, którego nie obchodzi nic poza jego własnym, dobrym samopoczuciem i który uwielbia udowadniac sobie że wszyscy go uwielbiają i usychają z miłości do niego..." cos jak moja byla tez..... one chyba wszystkie takie.....