Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie mysle i nie wiem

jak mam sie do tego przyznac?

Polecane posty

otoz sprawa wyglada tak ze pewien facet na mnie leci. podejrzewam co prawda ze chodzi mu tylko o seks ale mnie tez nie chociloby o nic wiecej :p tylko ze ja jestem dziewica... on o tym nie wie raczej no bo skad, a ja mam juz tego dosc..tylko niebardzo wiem jak mam mu to powiedziec.. raz ze jak sie dowie ze chce mu oddac dziewictwo to sobie bog wie co pomysli a dwa ze skoro mu chodzi o seks to o seks a nie rozdziewiczanie ktore rzadko kiedy chyba bywa namietnym seksem :p podpowiecie mi cos w tym temacie?

Gość sdfgsfdf
Nic mu nie mow o swoim dziewictwie-dowie sie w trakcie.Jak chce poruchać to jak zacznie to skończy.A tobie przecierz zależy na utracie dziewictwa nie na nim:)

heh wlasnie tez myslałam zeby sie w ogole na ten temat nie odzywac. ale w trakcie to masz na mysli zaraz przed czy całkiem w trakcie? bo tak myslałam ze moze nie bedzie bolało tak bardzo (a przynajmniej nie krwawilo ) to w ogole nie bede musiala nic mowic...ale z drugiej strony jak sie okaze ze nie dam rady to co? nagle "a bo wiesz nie powiedzialam ci ale jestem dzewica i nie moge bo boli"...no przykre... no i na nim mi niby nie zalezy ale ogolnie wiele czasu spedzamy w swoim towarzystwie i tego ze tak powiem zmienic sie nie da wiec...wolałabym zeby jakiejs awersji do mnie nie mial :D

Gość sdfgsfdf
Mam na myśli tak całkiem w trakcie.A czy to boli-tego ci nie powiem bo ja mam inny narząd płciowy-jestem facetem.:)

no tego to mi chyba nikt nie powie bo to cecha indywidualna :p kurde no...niefajnie

up

no hej podpowiedzcie cos..:)

Gość podobno każdy facet lubi
anal, wiec może powiedz mu co i jak zanim zapakuje ci w dupę:O

ale ja nie chce anala

Gość A próbowałaś

Gość starszy cechu
Co ty mówisz...dajesz mu swoje dziewictwo...a obawiasz się żeby do ciebie nie nabrał awersji? Kompletnie sie nie cenisz...ale to twoja sprawa. Taki facet jak ja nosiłby cię na rękach.I to nie dlatego że byłbym zakochany.Nawet jakby to był taki seks rekreacyjny. Natomiast co do tego czy mówic czy nie. Nie chcesz się przyznać że jestes dziewiczką...to sprawdz jak z twoją błonką.To powinnas wiedzieć czy będzie z tym problem czy nie.Zrób próbę sama i się zorientujesz.Często jest tak że nie ma bólu ani żadnych sladów.

o rany nie tego temat dotyczy

o nie nie ja sie cenie :p juz chocby samo to ze jeszcze dziewica jestem mowi ze sie cenie :p a co do awersji mialam na mysli raczej to ze go oszukalam czy nawet wykorzystałam w pewnien sposob... ale jak mam to przepraszam bardzo sprawdzic? :p ja w ogole slyszałam ze jak facet chce byc z dziewczyna to cieszy sie ze jest dziewica i w ogole..ale jesli chodzi tylko o seks to niebardzo...

Gość powiedziec jemu powinnas
a jesli on w tobie sie zakochal to do konca zycia bedziesz zalowala ze nie bylo szczerosci na tym poczatku :-) ja bylbym bardzo szczesliwy i wyrozniony gdyby to akurat ze mna chcialabys kochac sie pierwszy raz i wtedy gdybym wiedzial o tym zrobilbym wszystko aby to byl dla ciebie najlepszy i niezapomniany ten pierwszy raz :-D dlugo powoli delikatnie tyle ile ty bys chciala :-)

o kurcze..;p slodko ale nie sadze zeby sie we mnie zakochal...nie no...napewno nie :P

napisalas ze jeszcze jestes dziewica to jest jakis wiek kiedy nia trzeba byc czy nie ??? nie wydaje mi sie a moze nie bylo okazji albo nie bylas gotowa lub cos jeszcze innego nie ma sie co przejmowac takimi detalami najwazniejsza jest szczerosc i jesli jest choc troche odpowiedzialny to bedzie to dla ciebie cos niezapomnianego i pieknego :-)

a jak nie jest? :p nie wiem kurcze...tak ładnie piszesz :p

mysle ze powinnas zaufac nie masz wszak nic do stracenia jesli to nie bedzie "TO" stracisz te swoje dziewictwo i bedziesz miala to za soba , ale powtorze sie sczerosc i tylko szczerosc ja ladnie pisze chyba nie z bledami i na szybko :-P

Gość słodka tajemnica.....
ja swojemu pierwszemu powiedziałam już w łóżku, że bedzie pierwszy, był przez chwilkę "zaskoczony", ale dzięki temu nie denerwowałam się ze coś będzie dalej nie tak :), było świetnie :) wtedy nie byliśmy parą, jakoś tak wyszło, poźniej się przyjaźniliśmy i w zasadzie mamy kontakt do dziś (ale sex był tylko tren jeden raz)

no ufam jakbym nie ufała to bym sie nad tym wszystkim nie zastanawiala :p ale z tego nic wiecej nei bedzie to wiem juz teraz :p zadnych bledow nie zauwazylam :)

słodka tajemnica - wlasnie tez taka opcja wydaje mi sie najlepsza.. a w ktorym momencie w lozku jesli wolno spytac? :p

czy z tego cos bedzie czy nie to juz czas pokarze :-) no to specjalnie dla ciebie błond :-P :classic_cool:

Gość ehhhhhhh....
Lepiej się przyznaj od razu. Ja też poznałam faceta, sporo starszego ode mnie (ja mam 25 lat prawie:O) i myślałam o seksie z nim, mimo że żadnego związku by z tego nie było. Kurcze, 30letni mężczyzna powinien chyba jakoś rozumieć sytuację, kiedy on miał dużo partnerek a ja nikogo... Ale powiedział mi, z eto, co go kręci to seks analny i od razu odechciało mi się wszystkiego:O Tego akurat nie jestem w stanie mu zapewnić. Więc po co mam się starać i robić z siebie idiotkę dla kogoś, kogo i tak podnieca coś innego? Moim zdaniem powinnaś postawić na szczerość. I nie machaj tak językiem! :P

powiedziec jemu powinnas- ohh naprawde nie musiałes ;) no niby tak...w sumie zawsze chyba jest tak ze w koncu przynajmniej jedna osoba sie zakocha...z reszta tak samo jak ze "zwykla" przyjaznia damsko-meska..przynajmniej ja sie nie spotkalam :)

:-D nie machac jezykiem :-D ale i czasami jezyk sie przydaje i machanie nim bywa przyjemne ;) heheheheheh :-P :-P :-P

Gość ehhhhhhh....
Na pewno. Ale nie na piśmie...

ehhhh - wiem ze strasznie macham jezykiem ale jakos nie moge sie przemoc. wydaje mi sie ze strasznie powaznie wtedy wyglada wszystko co pisze. a to jakos akcentuje lekkosc tekstu...ale ok...bede walczyc :) nie no on mi nie powie raczej czegos takiego..no ale...z drugiej strony ja go znam na codzien a nie od sypialni wiec czemu nie..moge sie jeszcze zdziwic. jestes jeszcze dziewica czy juz nie?

ale trening na sucho tez jest wazny ;) upojnego pierwszego seksu :-P ja juz spac pojde 🖐️ milej konwersacji 🖐️

hehe nie dziekuje zeby nie zapeszac ;)

Gość ehhhhhhh....
No tak, jestem. I będę:( A myślałaś o antykoncepcji?:) Jak nie, to lepiej pomyśl.