Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwy problem

wstydliwy problem

Polecane posty

Gość wstydliwy problem

prosiłabym na wstępie,żebyście sobie odpuścili głupie komentarze i nie wyśmiewali się z tego,bo dla mnie to jest naprawde strasznie krępujące.. otóz odkąd pamiętam zawsze,ale to zawsze miałam strasznie ciemne wargi sromowe..nie byłoby to takim dla mnie problemem,gdyby nie ,to ,że ciemny kolor (taki brązowy,czerwony)mają tez wewnętrzne strony ud ochodzace od warg ...:( okropnie to wygląda,jak by nie myte,zaniedbane,a dbam o higiene wstydze się strasznie tego i to jest jedyny powód dla którego nie chce miec bliskiego-seksualnego-kontaktu z mężczyzną... :(:(

Gość fuj faktycznie bleeeeeee

Gość Starsza Brunetka
nie mart się mam to samo, to chyba normalne.

Gość naatalkaa
To normalne, że wargi sromowe różnią się zarówno kolorem jak i kształtem. I bez przesady, jak będziesz tam zawsze czysta i świeża, to żaden facet nie pomyśli, że jesteś brudna. Z tego co zauważyłam to oni nie przywiązują do takich rzeczy aż tak ogromnej wagi. Ja mam ładną różową muszelkę, ale za to cycki - koszmar, nierówne, jeden sutek inny, drugi inny, małe. Ale nigdy ich nie próbowałam chować, zawsze sobie myślałam, że jak facet miałby mnie skreślić z powodu cycków, to nie o mnie to źle będzie świadczyło i nie ja mam się o siebie martwić. Ale jakoś nie zauważyłam, żeby któryś miał z tym problem:) Przecież to tylko cycki, tak samo jak tylko muszelka. Także uważam, że absolutnie nie masz się czym przejmować.

Gość też tak mamnie przejmuj się
ale faktycznie to krępujące

a czy twoja karnacja skóry czasem nie jest ciemna i czy sutki tez są pod kolor tych warg ?

Gość wstydliwy problem
ale to mi bardziej chodzi o wewnetrzna strone ud odchodzacych od miejsc intymnych.. to mnie krepuje najbardziej:( mam ciemne kostki palców np,czy łokcie...dziwne wiem;/

Gość chopak z czata
jak masz ciemne kostki i łokcie do tego chropowate to tarczyca idz do lekarza zrobi badania wyleczy i bedzie ok :) a poki co moze smaruj te miejsca kremem wybielajacym na piegi np. skoro tak ci przeszkadza.

Gość 235425
Piszą ze to moze choroba i pewnie tak jest.zbadaj ta tarczyce jak nic leczenie nie pomoze to dermatolog moze? Wstyd..jesli to nie zarazliwe sie okaże to żaden facet nie bedzie sie przejmował kolorem twoich ud wierz mi ;) jesli bedzie to ktos komu na tobie zależy to nie bedzie głupich uwag wiec unikaj poki co przygód na przykład i kłopot z glowy. Jesli to tak bardzo miałoby Cie krępować mozna sie kochac w mroku lub pod kolderka przeciez poki nie zniknie a z ud probuj leczyc.. A wargi-coz każde sa po prostu piekne :) a takie koloru niezwykłego tym bardziej dla chyba większości facetów wiec odrzuc wstyd szukaj kochanego faceta jesli nie masz i spróbuj to leczyc.

Gość wstydliwy problem
nie jest to niz zaraxliwego,bo to jest ciemna skóra...no nie wiem jak to opisac..zdjec robić ni będe:P:-) tarczyce miałam badaną i mam w normie. ehhh:(

Gość mialam tak samo
tez mi bylo glupio troche zniklo ale moj facet nawet ie zauwzyl xD

Gość niech sie bwstydzi
ten co widzi tez tak mam ;)

Gość kompleksy są Twoim problemem
a nie ciemna skóra warg sromowych. Faceci wcale na takie rzeczy nie zwracają uwagi, a już na pewno nie, kiedy są napaleni ;). Mądry i kochający facet nawet jeśli zauważy"coś dziwnego" nie odrzuci Cię z tego z powodu, ale nawet głupi i traktujący Cię jak przedmiot nie zwróci na to wcale uwagi. Postaraj się w jakiś sposób sama się oswoić ze swoim wyglądem. Może często chodź po domu (jak jesteś sama ;) ) nago, albo pooglądaj w necie cudze cipki (to może głupie, ale uświadomisz sobie jak bardzo różne są tam kobiety) i szukaj w sobie atutów.

Gość mioko ono
jak znajdziesz faceta, któremu będzie na tobie zależało i który cie pokocha, to uwierz, nie bedzie to miało dla niego żadnego znaczenia. Wiem, co mówię, tez miałam pełno kompleksów z różnych przyczyn, ale mój facet nawet ich nie zauważył i dziwił sie, kiedy mu o nich później mówiłam :)

Gość nie zadreczaj sie tym
to jest normalne, tez kiedys nad tym sie zastanawialam bo tez tak mam , mam jasna karnacje a wtm miejscu ciemiejsza nic na to nie poradzisz takie juz jestesmy i nie jestes sama duzo dziewczyn tak ma,tak wiec glowa do gory:)) i nie przejmuj sie takimi blahostkami. Pozdrawiam.