Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_91

proszę, pomóżcie...

Polecane posty

Gość zaniepokojona_91

współżyłam 22 pażdziernika, tak się złożyło, że bez zabezpieczenia...Partner uważa, że nie skończył we mnie ale dla pewności 16 h po wzięłam ESPACELLE, jakieś 2 dni po zażyciu zaczęłam lekko krwawić, takie "kapanie" przez niecałe 2 dni... potem zauważyłam "suchość"; centralnie brak śluzu. Następnie po kilku dniach pojawił się taki biały.., potem był biały z domieszką przezroczystego, dzisiaj(11.12) zaobserwowałam biały, gęsty i było go ość sporo. O co chodzi?... Zaczynam się martwić... Proszę o jakieś komentarze.

Gość zaniepokojona_91
jest tu ktoś??

Gość zaniepokojona_91
ludzie...

A uważasz że jest tu jakiś ginekolog? Poddałaś się aborcji farmakologicznej, więc różnie bywa...

Gość bojabojaboja
Zafundowałaś swojemu organizmowi bombę z hormonów, normalka, że dzieją się teraz dziwne rzeczy. Z czasem się uspokoi. A jeśli coś niepokoi Cie szczególnie to zgłoś się do ginekologa.

Gość krucafuks
Minia85 A uważasz że jest tu jakiś ginekolog? Poddałaś się aborcji farmakologicznej, więc różnie bywa... Jak masz ochote sobie po kims "pojezdzic", to chociaz doczytaj. Tabletki "po" moga zatrzymac jajeczko, zapobiec zaplodnieniu uwolnionego juz jajeczka lub zmienic sluzowke, uniemozliwiajac implantacje. Nie przerwa istniejacej juz ciazy! Aborcja farmakologiczna to zupelnie co innego. Autorko, w ciazy raczej nie jestes. Tabletki "po" to nie cukierki, zawieraja duza dawke hormonow, stad krwawienie i sluz. Na nastepny raz pamietajcie o antykoncepcji.