Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZĄB MI SIE ZŁAMAŁ....

Warszawa-NFZ-dentysta-GDZIE????

Polecane posty

Gość ZĄB MI SIE ZŁAMAŁ....

Doradźcie-gdzie w Warszawie na NFZ mogę pójść do dnetysty, gdzie dostanę znieczulenie, wypełnienie białe?Ząb mi się nadłamał, w którym była plomba-i nadal jest-a nie mam kasy na prywatne leczenie, niestety, dentystka, u której byłam, orzekła, źe amalgamat mi rozsadzi tego zęba na amen i sensownie jest wstawić białe wypełnienie, podszlifować złamanie. GDZIE SIĘ UDAĆ???

polecam stomatologie na Aleja Dzieci Polskich 17 w Międzylesiu (dojazd 525 z dw.centralnego) na przeciwko Centrum zdrowia Dziecka jest taka mloda pani doktor bardzo przyjemna w gmachu "Fundacja zdrowie". polecam! 22-8948170 Mam śliczną plombkę :)))

Gość gośmmmmmć
Szukaj na Ursynowie gabinetu stomatologicznego http://www.makrodent.pl/ ostatnio zaprowadziłam tam dziecko ze złamanym zebem i tego go uratowali, wiec tobie bez problemu pomogą, szczególnie, ze maja nowoczesny sprzet

Gość gość
Szybko, tanio i bezboleśnie ząb wyleczyłam tutaj ¬ http://sanusdent.pl/kontakt,s,30.html. Pani doktor przemiła, oby więcej takich specjalistów :)

O piękny i zdrowy uśmiech warto dbać od najmłodszych lat. Prawidłowy zgryz jest jednak ważny nie tylko z powodów estetycznych, ale i zdrowotnych. Jak zapewniają ortodonci, aparat powinno się stosować także wtedy, gdy zęby się ścierają lub są zbyt stłoczone, ponieważ wtedy istnieje niebezpieczeństwo próchnicy. Ortodonta Warszawa: http://www.ccsludna.pl/uslugi/aparaty-ortodontyczne

Gość gość
Na nfz to próbowałam się dostać - miejsce na 26 lipca. Koniec końców poszłam prywatnie do kliniki impladent - tydzień czekania, bo się miejsce zwolniło. Polecam, zupełnie bezboleśnie, miło, fachowo

Gość gość
Na NFZ niestety nie znam dobrego dentysty ale gdyby ktoś z Was chciał iść prywatnie to polecam ten gabinet - http://wola.centrumdemed.pl/ . Ja konkretnie chodziłam do pani Wieczorek.

Gość majjas
ja też polecam Demed-a bo byłam u dwóch lekarzy stomatologów tam i z każdem wizyty wychodziłam w pełni zadowolona - wizyta konkretna, miła i bezbolesna!

Gość Filka40
oo a akurat ten stomatolog jest na moim osiedlu a ja tam nigdy nie byłam tylko jeździłam do centrum miasta tracąc czas. ale może czas na zmianę!

Gość sylwiagizi
Corten Medic ul. Makolągwy, bardzo dobrzy specjaliści i z tego co wiem to mają kilka placówek w Warszawie

Gość Justi33
Dnia 7.11.2018 o 10:08, Gość sylwiagizi napisał:

Corten Medic ul. Makolągwy, bardzo dobrzy specjaliści i z tego co wiem to mają kilka placówek w Warszawie

mają, ja chodzę do nich jak Pasaż Ursynowski - to co jest super z ta placówką to to, że do dentysty mogę się zapisać przez Portal Pacjenta a nie muszę dzwonić i czekac aż ktoś odbierze

Gość Nina Kowalska

Niestety nie na NFZ, ale mogę polecić Ci stomatologów Lux Medu. Uważam, że za zdrowie i tak samo za piekny uśmiech lepiej zapłacić niż później płakać. Na wizyty możesz umawiać się online przez Portal Pacjenta, a w razie gdyby coś wypadło tak samo odwołać - tak czy inaczej naprawdę warto do nich iść.

Dobrzy stomatolodzy pracują w Eurodental. Warto ich polecać bo zajmują się kompleksowo zębami, od profilaktyki po implanty.