Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIAMANIA

BARDZO WAZNE!!! BARDZO WAZNE!!! KUPIŁAM TELEFON I CHCE GO ZWRÓCIĆ DO SKLEPU!!

Polecane posty

Gość ANIAMANIA

sluchajcie, ale wtopa! kupilam wlasnie telefon w saturnie. chodzilo mi o prosty telefon dla mamy, mial ladnie wygladac i nie byc skomplikowany w obsludze. spodobal mi sie jeden model, wiec wzielam w sumie bez zastanowienia...glupiaaa nie poprosilam nawet, zeby mi go wlaczyli i pokazali funkcje czy cos... :( no i wlaczam go w domu a tu dupa! totalnie przypalowy ten telefon. ladnie wyglada, ale... no niewazne. dziala. nie jest zepsuty. nie jest uszkodzony. jednak chce go zwrocic i kupic cos innego. myslicie, ze bede mogla go oddac i zwroca mi kase? wazne jest to, ze otworzylam pudelko z tym telefonem, a na takich pudelkach jest zwykle papierowa plomba, ktora trzeba przedrzec, zeby otworzyc to pudelko :( no i wiadomo, ona jest przedarta... myslicie, ze mi go przyjma? byl ktos w podobnej sytuacji? nie chce tego telefonu, cholera no :(

Gość Pewnie Samsunga kupilas
Samsungi maja pogibane menu !!!

Gość ANIAMANIA
brawo! dokladnie tak! sama mialam 2 samsungi i bylam z nich zadowolona, ale to byly nowsze modele...a ten tutaj jest jakis przedpotopowy... kurcze, da sie go oddac i kupic cos innego czy nie da sie? nie byl uzywany, po prostu wlozylam baterie i wlaczylam i jak zobaczylam to menu to myslalam, ze sie przewroce! nawet nie odwijalam ladowarki

Gość nie czytam wszystkiego bo mi
masz rachunek to go oddaj...chyba mozna do kilku dni zwrócic...zadzwon i zapytaj jak to u nich wyglada...

Gość 120 zl niewielka strata

Gość ANIAMANIA
troche wiecej, niz 120, tak czy inaczej, gdyby to byla niewielka strata dla mnie, to bym go zostawila i po prostu kupila cos innego, bez wnikania w jakis zwroty...

Gość NOKIA 1209 kup ja

Gość ANIAMANIA
dzieki za podpowiedz. saturna mi wlasnie zamykaja, wiec juz dzisiaj tam nie zadzwonie... nie wiecie jaka jest procedura w przypadku zwrotu towaru z przecieta ta plomba na pudelku?

Gość Ups...........................
A można wiedzieć jaki model tego samsunga kupiłaś?

Gość ANIAMANIA
1310B

Jak działa procedura zwrotu towaru...masz określoną liczbę dni na zwrot towaru, oczywiście jeśli masz paragaon. Plomba może być zerwana i nic im do tego ponieważ ażeby móc sprawdzić produkt musiałaś ją zerwać. Gdyby wielce pytali czemu, to możesz powiedzieć, że nie spełnia Twoich oczekiwań i tyle. Parę razy zwracałem produkty...problemu nie miałem...

Gość ANIAMANIA
odpowiedziarz - OGROMNE DZIEKI!!! dzieki Tobie przespie dzis spokojnie noc :) nawet babka w sklepie proponowala, ze otworzy to pudelko, zebym zobaczyla sobie kolor, ale stwierdzilam, ze niee, po co ma sie trudzic..no i wzielam... jak zyje nie zrobilam tak szybko zakupow. spojrzalam, wzielam, zaplacilam i wyszlam. nosz kurde. ladny jest wizualnie, z zewnatrz mamie by sie spodobal, ale myslalam, ze ma wiekszy wyswietlacz i wieksze litery... z tego co widze, nie da sie ustawic wiekszych nawet :( no porazka... jutro tam pojde i go oddam, poszukam czegos innego...