Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raba89

PO OBUMARCIU PŁODU JUŻ 7 MIESIECY STARAŃ I NIC..

Polecane posty

Gość Raba89

hEJ DZIWWCZYNY.. CZY MA KTOS TEN SAM PROBLEM ? :( ODSTAWIŁAM TABLETKI ANTY. PONAD ROK TEMU, W MAJU MIALAM ZABIEG,DZIDZIA OBUMARŁA W 11 TYG.. TO JUZ JEST 7 MIESIECY PONOWNYCH STARAN I NIC..

Gość Raba89
jest mi coraz ciężej.. im blżej 19 grudnia bo taka mialam termin porodu tym ból w środku serduszka większy.. wracają wspomnienia ..bolesne wspomnienia

Gość Raba89
tak mozna własnie tu na was liczyc..pa

Gość Raba89

Gość Raba89

Gość Raba89

Gość witamwieczorem
moja ciąża obumarła w 14 t.c.To był wielki szok i stało się tak nagle:-( Dopiero po półtora roku zaszłam w ciążę ponownie i teraz mam śliczną córeczkę także głowa do góry.Potrzeba czasu i wiary że będzie dobrze Powodzenia🌻

Gość rozumiem ze jest ci ciezko
i przykro... Ale wez pod uwage to, ze moze malenstwo byloby chore, gdyby sie urodzilo, a tak przynajmniej sie nie meczy... co maja powiedziec kobiety, ktore stracily dzieci w wyzszej ciazy. np. po 30 tygodniu? to jest dopiero masakra!

Gość witamwieczorem
moja ciąża obumarła w 14 t.c.To był wielki szok i stało się tak nagle:-( Dopiero po półtora roku zaszłam w ciążę ponownie i teraz mam śliczną córeczkę także głowa do góry.Potrzeba czasu i wiary że będzie dobrze Powodzenia🌻 A co do bólu to szczerze przyznam że dopiero pojawienie się kolejnego dziecka trochę go ukoiło.Przestałam tak obsesyjnie liczyć te dni,tygodnie,miesiące co nie znaczy że zapomniałam

Gość witamwieczorem
do rozumiem że jest ci ciężko----dla każdej kobiety strata dziecka jest okropnym bólem bez względu na wiek ciąży.To że kobiety tracą dzieci w pierwszym trymestrze nie oznacza że cierpią mniej lub bardziej od tych co straciły dziecko w 3 trymestrze.Każda strata boli i każdy ma prawo do żałoby

Gość fdgrhrthtr
Ja po obumarciu ciąży nie mogłam zajść ponad 1,5 roku. Zdecydowałam się na hsg - drożność jajowodów i w 2 cyklu zaszłam , teraz 6 m-c ciąży. Może pomyśl o tym, bo po poronieniu robią się zrosty, uważam że to bardzo pomogło.