Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angeliiiiiika

Małe piersi .. - brak sensu do życia..

Polecane posty

Gość angeliiiiiika

Wiem, że tematów na temat małych piersi było mnóstwo.. i pewnie mnóstwo ich jeszcze będzie. Oto one .... http://www.pokacycki.eu/photos/showdet/5012 Mam 19 lat.. Mam naprawde mały biust, w dodatku jestem chuda.. Jem dużo, ale nie mogę zgrubnąć przez tarczyce.. Miałam dwóch chłopaków - i powodem końca związków był mój biust - stwierdzili, że nie dadzą rady być długo ze mną.. że kiedys mój biust popchnie ich do zdrady. Powiedzcie mi co mam robić.. czy jest jakas naturalna metoda.. :( Jestem załamana.. przez moje piersi - jestem nieszczesliwa..!

Gość Cała prawda o kobietach
Wszystkie kobiety są wredne, ale niektóre mają duże cycki.

Gość gość....
Nie przesadzaj.... Wszystko co nie mieści się w dłoni to marnotractwo- i tego sie trzymaj...;-)

suteczki są fajne nie martw się jeszcze może ci urosna widziałem już jak dziewczynom jeszce na studjach rosły po wakacjach najlepiej bylo widac heh

Gość cerberrr
Nie są takie złe. Ja bym je wypieścił :)

angeliiiiiika - to prowokacja? Przecież nic w tych piersiach złego. No a już chyba żaden sensowny partner nie kieruje się piersiami jako wyznacznikiem wartości jego partnerki.

Gość dziubulla
Ty dziewczyno chyba malych cyckow nie widzialas!!! moje sa o polowe mniejsze i jakos zyje, przeciez sie nie powiesze przez to... Tyle, ze ja nadrabiam cialem i buzia, nie wiem jak toz tym u Ciebie jest. jezelli chodzi o same cycki to Ty nie masz nad czym plakac. Prawda jest, ze ciezko mi z tym i planuje operacje sobie zrobic jak tylko bede miala kase. A ci faceci to jakies niedojrzale dzieckiaki byly... Mialam kilku i nikt mi nigdy nie powiedzial przykrego slowa na ten temat. Poszukaj kogos starszego od Ciebie moze bedzie madrzejszy od tych poprzednich.

Gość zalaks
Eee piersi sa calkiem fajne ;)

Gość mirexx
A pokazalas..nie zauwazylem...są seksi, mnie takie jarają, głowa do góry.

rzczywiscie twojemu zyciu brak sensu jezeli jestes taka pusta (mentalnie)

wojtekbydg - nie klam i nie przymilaj sie, i tak ci nie da dupy

Gość to było jakiś miesiąc temu
feee - fajne to jest np. 6

Gość mini madzia
Mi się Twoje piersi podobają i wcale nie jesteś chuda tylko młoda , z wiekiem ciała przybywa . Nie masz powodów do zmartwień Wierz mi :)

Gość Poka Tzytze
Tzytzki masz bardzo fajne Wylizalbym ci je moja droga

Gość xxx_22
a mi sie nie podobają, szeroko rozstawione ale widać, że masz szerokie bary i takie dwa groszki na ciele. nic fajnego wnich nie ma

Gość xxx_22
a ha i chciałem dodać, że jakbyś miała na ich punkcie kompleks dziewczyno to za boga nie pokazałabyś ich na óżnych stronach tylko chowała przed światem. Ale skoro taka głupia jesteś to przełknij tą gorzką prawdę o swoich cycach

Gość A ja myślę tak
weź kredyt i zrób sobie silikony i nie użalaj sie mi tu nad sobą tylko działaj dziewczyno !!!!!!!