Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudzianaaaaaa

WIDZIELISCIE PUDZIANA??????????

Polecane posty

Gość pudzianaaaaaa

ale najmana zniszczyl.

Gość ALE MU WPIERDOLIL
PUUUUDZIIIIAAAAAAAAAAANNNNNNNNN

Gość dadas
Najman nie miał szans ! 40 sekund i po walce. W finalnych sekundach Pudzian jedną ręką go trzymał a drugą tłukł. :) Praktycznie mógłby go zabić bo nawet osłonięcie twarzy przez Nejmana mu nic nie dawało. :)

Gość z ukochanymi
Nie wiedziałam. Ale wiem jedno: jak widział, że go pokonał, że facet nie wstanie, nie musiał go dalej kopać. Zwyciężać, jak i przegrywać, trzeba umieć Z KLASĄ! Pudzian to dla mnie zero. Ile za walkę dostał? milion doalarów? czego się dla kasy nie robi:D

Gość Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pudzian to wiesniak:P

pieknie mu wpierdolil i sedzia prawie zlecial z maty :D to bylo piekne :D pudzian wymiata;]

Gość hnvhfcnhsk mj
popieram :D

Gość odmieniec
"że facet nie wstanie, nie musiał go dalej kopać." Nie wiem czy się orientujesz MMA, ale dopóki nie dostanie sygnału od sędziego, że walka uznana jest za wygraną do tego czasu bije. To już leży w sędziego rękach czy pozwoli na "katowanie" przeciwnika drugiemu zawodnikowi czy nie :) pozdrawiam :P

Gość dadas
z ukochanymi: Pudzian go nie kopał. Po drugie jak nie wiesz na czym polega MMA to się nie wypowiadaj. Pudzian pokazał niezłe show :)

Gość 200 tys zl najman 50tys
ale o najmanie juz nikt nie bedzie chcial slyszec. a pudzian - ciezka praca to SUKCES w zyciu! to wszystko, autorytet dla mnie. sport sportem, ale wola i determinacja robi swoje. poswiecil wiele lat, zeby byc kims. i teraz zbiera owoce!

Gość Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kto ma w nogach ten nie ma glowie. A ten czesiek pudzian zauwazcie ze nie potrafi sie normalnie wypowiedziec chociazby w Dzien Dobry TVN.

Gość a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
oblesny typo i koniec.

Gość osiagnij tyle co on losiu
"Kto ma w nogach ten nie ma glowie. A ten czesiek pudzian zauwazcie ze nie potrafi sie normalnie wypowiedziec chociazby w Dzien Dobry TVN." jego sprawa, jakie zycie wybral, w czym sie doskonali. nie mozna byc najlepszym we wszystkim, a pudzian JEST inteligentny, wiec nie pieprz glupot:D

Gość BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA
pudzian inteligentny?! BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Czekałam 2godz na tę walkę i się naoglądałam hahaha 40s. Dobre szacun dla mistrza:)

I czym wy sie debi.le zachwycacie co?:P:D

Gość 6u75u7uy5
z ukochanymi Nie wiedziałam. Ale wiem jedno: jak widział, że go pokonał, że facet nie wstanie, nie musiał go dalej kopać. ja tam się nie znam na sporcie ale wyraźnie widziałam, kiedy najman zaczoł walić ręką w deski, co chyba jak mi sięzdaje oznacza, że ma dość. i wtedy walka została przerwana, wtedy dopiero było wiadomo że pudzian już go pokonał

Gość Co bylo a nie jest...
szambo, dno i patologia tu.

Gość o kórfaaaaaaaaaaaa
no jest sie czym zachwycac i podniecac. Spusciles sie juz?:P

Gość drodzy państwoooo
sport to jest tenis a to jest mordobicie patrzeć się nie da, ten cały pudzian zabije w końcu kogoś i będzie tępy osiłek :o a drugi jeszcze głupszy, bo do tego pośmiewisko daje z siebie robić za kasę :O

Gość o kórfaaaaaaaaaaaa
I tak posmiewiskiem jest ten koks pudzian

Pudzian to bydlak i tyle. Bezmozgowe bydle:P

Gość lolowi jestescie
"sport to jest tenis a to jest mordobicie" Zwłaszcza ze to mordobicie uznawane jest od czasow starozytnych za sport a tenis od kiedy niby ? Akurat to jest ciekawsze niz tenis, i jest to jeden z najbardziej meskich sportow. A nie tenis czy chociazby pilka nozna (sport dla ciot i lalusiow, byle jaki faul a oni się przewracaja i ryczą na tej murawie.. uh ah ale to musi boleć) Dla lalusiow dlaczego ? Cristano Ronaldo np raz po faulu poprawiać zaczal fryzure, haha :D

Gość drodzy państwoooo
Nie ma sportu ponad tenis. No ale mówię to ja, osoba na poziomie i w ogóle ą ę. Małomiasteczkowym chuliganom zostawiam takie atrakcje. :)