Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blumblum

Czy wasi JEDYNACY nigdy nie chcieli rodzenstwa???

Polecane posty

Gość blumblum

Jak w temacie...\ JAkie macie doswiadczenia???

Gość llpp
o ludzie i znow zaczna sie gadki o tym, ze to okropne miec jedynaka, egoistyczne i w ogole na stos z kobietami, ktore smia rozmnozyc sie tylko raz!:O

znam dwoch jedynaków ona-nie chce rodzeństwa, bo nie chce sie zz nikim dzieli,c i awet nie wstydzi się mówić on-jest mu obojętne nie wie czy chce czy nie, ale jest tak dopieszczony i lalusiowaty, że aż brzydzi-wszyscy podejrzewaja, ze to gej taki wymuskany i porządny

Gość ale glupie pytanie
a od kiedy to dzieci decydują, a jak twoje zechcą żeby mamusie dodusić to co spełnisz ich marzenie i pozwolisz sie im dodusić. Ale głupie pytanie, dzieci ciągle coś chcą i co, spełniasz ich marzenia. Widać, ze jesteś pierdolona.

Gość ja mam dwóch braci
ale zawsze marzyłam o siostrze, wyobrażałam sobie że ją mam i się razem bawimy, prosiłam mamę żeby urodziła mi siostrzyczkę, ale nie chciała :( Miałam sporo koleżanek z podwórka ale to nie to samo, uważam że mama mnie okaleczyła, złamała mi życie, matki, które nie są egoistkami powinny próbować do skutku, aż trafi się upragniona przez pierwszą córkę siostrzyczka.

Gość Antek Bereda
Jestem jedynakiem i moi rodzice są 43 lata starsi ode mnie. Nie mogłem decydować :P Bycie jedynakiem jest smutne. To zbadane empirycznie :(

Gość mam dosyccc
a ja mam rodzeństwo i uważam, że bycie w takiej rodzinie jest okropne,

Gość muzaaaa
widać, ze autorka narodziła dzieci bez możliwości dania im normalnego zycia a teraz szuka usprawiedliwienia dla siebie zakładając różne tematy o jedynactwie. Proste, nie robi się jak się nie ma warunków, pieniędzy itp. rzeczy potrzebnych do życia dzieciom.

a ja chociaż się żrę z moim rdzenstwem, to nigdy bym nie chciała być jedynaczką czasem kiedyś myślałam tylko, że siostra mogłaby nie być moją bliźniaczką-wtedy miałabym prawdopodobnie sama pokój:P

Gość 14 letnia modelka
ja jstem 14 letnią jedynaczką u nie chce rodzeństwa powód? jestem egoistka :P

Gość lenka x
A ja mam siostra i nie mamy dobrych stosunkow, tak samo jak wiele znajomych ze swoim rodzenstwem, ale oczywiscie w takich toipikach nikt o tym nie wspomina...

Gość lenka x
*mam siostre Muza, co ty pleciesz? Od koedy kobieta musi sie usprawiedliwiac, ze chce miec tylko jedno dziecko? Boze, co za ciemnogrod:O