Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessica1995

Mam 14 lat i prawdopodobnie jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość Jessica1995

Cześć, mam na imię Jessica i chciałabym wam opowiedzieć o moim problemie, mianowicie trzy miesiące temu spałam z chłopakiem byliśmy zabezpieczeni ale obawiam się, że to nie pomogło. Od kilku tygodni zaczęłam się martwić, niepokoić.. miesiączka zaczęłam mi się dość długo spóźniać, w ostatnich dniach zaczęłam często wymiotować.. miałam mdłości bez powodu obawiam się, że mogę być w ciąży.. wiem że to było nieodpowiedzialne i źle postąpiłam nawet nie wiem co teraz mam zrobić.. na usg nie pójdę bo nie mam jeszcze 15-16 lat, a nie chcę mamy niepokoić skoro jeszcze nie jestem pewna dokładnie nie wiem co z z tym testem ciążowym czy ja mogę go kupić sama w aptece i różne informacje na ten temat.Prosiłabym o odpowiedzi dojrzałych kobiet które naprawdę mi doradzą nie dziewczyn które skrytykują.. Czekam na odpowiedzi.. z góry bardzo dziękuję i serdecznie Pozdrawiam. Jessica.

Gość martynicaaa
Test kupisz w każdej aptece (koszt około 13-18zł), a użyjesz sobie w domu. To ustali, czy jesteś w ciąży.

Gość DrOiBoli
no to niezle sie wjebalas, powodzenia

Powiedz mamie . Może wyda Ci się to straszne . Ale jak usiądziesz i szczerze z nia porozmawiasz , że zaczełaś juz życie seksualne to napewno to zrozumie . Zabierze Cie do ginekologa na przebadanie . Tam dowiesz się czy jesteś w ciąży , czy Twoja macica jest zdrowa itp . Lekarz też powinien Ci poradzic jakie zabezpieczenie jest odpowiednie w Twoim wieku . (chociaz wczesnie nie zalezy zaczynac uprawiac sexu) . Pozdrawiam .

Gość Nicolka.....
Kup test w aptece i sprawdz sama czy jestes w ciazy. Ale mysle ze jestes tak mloda ze miesiaczka moze byc jeszcze nie uregulowama a wymioty moga byc spowodowane masa innych dolegliwosci... Nie stresuj sie na zapas. Kup test i sie upewnij. Mimo wszystko radze Ci jednak isc do ginekologa z mama czy bez niej... Trzymaj sie. Pozdrawiam.