Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość massiff

Moja dziewczyna zachowuje sie jak facet! To jest dla mnie problem.

Polecane posty

Gość gestapo woman
chłopie, ja z taką byłem 5 lat, nic nie zmiękła po urodzeniu dziecka, dalej zachowuje się jak facet. teraz mam partnerkę o których tu się wyraża niedojrzałe dziecko i nigdy bym się nie zamienił na takiego babochłopa, czasami mam jeszcze myśli, że mojej byłej powinni chuja przeszczepić. nic w tym fajnego, tym bardziej w takim wieku, to katastrofa.

Autor problemu nie ma babochłopa tylko zadbaną ładną dziewczynę która nwet ubierze szpilki tak więc gdzie tu mowa o babochłopie. To kobietka która nie ma stracha przed "męskimi" zajęciami i tyle. Podkresla swoją niezależność a skoro potrafi naprawić sobie kompa to dlaczego miałaby udawać że nie? Poprostu jest zdolna w ścisłych technicznych sprawach i nie ma co tego zwalczać! Można się co najwyżej przyłączyć i razem z nią cos porobić. Tyle razy faceci narzekają - a moja dziewczyna to tylko o babskich sprawach i głupotach myśli i dlatego uciekam z kumplami na piwko. Więc o co chodzi?;D. Nie ma co rezerwować tych a takich czynności tylko dla mężczyzn albo tylko dla kobiet, jeżeli ktoś dobrze coś robi i wykonuje to dla jakiej cholery ma się z tym ukrywać tylko dla przyjemności partnera? Chłopak tutaj dobrze wie o co chodzi - poprostu chciałby poczuć że jest na coś tej dziewczynie potrzebny i wystarczy z nią pogadać i przekonać się jak ona to odbiera.

Gość Dotka115
Nie chce Cię obrażać, ale może Ty masz kompleksy? Moja rada? Znajdź sobie taką blacharkę, która piszczy na widok dziecka na ulicy, która stoi przed sklepową półką 30 minut mówiąc: "misiek no który kolor będzie mi pasował do tej nowej mini?". Wtedy poszujesz się męsko.

Gość oyiuyiuyo
jej, normalnie jak ja ;) Tyle, że ja na dodatek do wojska chciałam iść. Też jestem szczupła, z długimi włosami i bardzo ładna, i także wolę towarzystwo kumpli. Kończy się to tak, że ci co mnie dobrze nie znają nie wierzą, że z nimi nie sypiam. Ale wracając do tematu, to przykre że nie rozumie się kobiety niestandardowej :( ja z tego powodu nie mam faceta.

Gość Karolina........
ja też tak mam :D zero zazdrości ... męskie zainteresowania .... i też wole gadać z facetami (mój były miał z tym problem) ..bo większość dziewczyn to dwulicowe plotkary ....nie wszystkie ....tylko ja np nie lubie mini i obcasów wole jeansy i dres ... i jest mi z tym wszystkim dobrze :) większość ludzi nie patrzy na to jakoś specjalnie źle .... ale jak czasem ubiore obcas to sie faceci dziwią :D heh

Gość verdinfix
Gestapo, to jasne ze wolisz taka slodka idiotke, bo na jej tle blyszczysz, czujesz sie jak wielki maczo, nie musisz ciagle sie starac, aby jej dorownac, bo juz na starcie jestes gora. Chlop bez ambicji i tyle:D