Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bzrydze się sobą

Brzydzę się sobą i tym co zrobiłam......

Polecane posty

Gość Bzrydze się sobą

Wczoraj miałam wymarzone upragnione spotkanie z chłopakiem ktory od dawna strasznie mi się podoba, zaprosił mnie wreszcie na piwko, aż nie mogłam w to uwierzyć... z początku byłam trochę spięta, ale szybko przełamaliśmy pierwsze lody, piwko jeszcze w tym pomogło i naprawde wieczór upływał nam super... ciekawe dyskusje, rozmowy, żarty... spojrzenia, i coraz bardziej wyczuwalna chemia między nami, czas leciał tak szybko, było super... w pewnym momencie po jakichs 3 piwkach zrobiłam sie już bardzo wyluzowana, przestałam mieć opory w mówieniu, i gestach... doszło do pocałunku, było jak we snie, całowalismy sie cały czas, rozmawialismy a ja piłam kolejne piwka potem poszlismy do innej knajpki i tam po 1 drinku już totalnie mi (nam) pusciło, mielismy zaciszny stolik wiec całowalismy sie coraz namietniej, zaczelismy sie dotykac.. całkowicie straciłam kontrole nad własnym zachowaniem, byłam wstawiona, podekscytowana... w pewnym momencie sama (!!!) rozpięłam mu spodnie i zaczęłam go piescic... najpierw ręką, a potem... ustami nie wiem co mi odbiło, niigdy nie zrobiłam czegos podobnego, nigdy... dziś nie mogę spojrzec na siebie, cały czas ryczę, brzydzę sie sobą, wiem, że pewnie straciłam u niego szanse całkowicie bo wyszłam na łatwą i puszczalska i pewnie taka jestem skoro zrobiłam cos takiego jest mi źle, chcialabym cofnac czas o te kilka godzin i kilka piw... niedobrze mi na myśl o tym co zrobiłam...

Gość I am so sorry for you
aha 0/10

Gość ale to juz bylo.......
to stary temat.....postaraj sie lepiej :-o

Gość to juz chyba bylo

Gość i tak nie wiesz kim jestem
ale to już było...💤

Gość ta historyjka już była
jakiś czas temu na tym forum ;-)

Gość Bzrydze się sobą
brawo za refleks, chcialam tylko sprawdzic, czy sa tu stali bywalcy ;-)

Gość Początkująca Berenika
Było nie było mam pytanie. Czy zrobiłaś mu loda z połykiem czy bez i tylko później myjke ?

Gość Twój Stary zna fakty
Mam pytanie do autorki temat czy wyglądasz może jak żelazną szafka na narzędzia w promocyjnej sprzedaży w castoramie lub hipernowej ? Dałoby Ci się włożyć młotek ?