Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytamdzisssssas

Dezodorant + żel pod prysznic dla chłopaka na święta? 19l

Polecane posty

Gość Pytamdzisssssas

Dezodorant + żel pod prysznic dla chłopaka na święta to dobry pomysł ? Co mam mu jeszcze kupić. Kasy dużo nie mam..16 lat mam. PRoszę o pomoc

Gość Pytamdzisssssas
ale jest taki zestaw.... to nam mu razem. Bo po co z pudełka wyjmować żel... nie wiem..już sama..

Gość gadzeciaraaaaaa
slonko a w jakim wieku jest twoj facet ? jesli tez mniej wiecej to nie jest zle i jeszcze jak dobra firma to sie zelem podjara

Gość kurde nie rozum iem
gazia-a niby dlaczego zel nie jest dobry?? uwazam ze to ok zestaw:)

Gość Pytamdzisssssas
dam*

Gość kurde nie rozum iem
gazia-niby dlaczego zel nie pasuje? nie sluchaj glupot autorko,bardzo dobry zestaw:)

Gość Pytamdzisssssas
dzięki..a mam mu coś dokupić.. Pewnie on mi nic nie kupi..coś tak czuję ; ( Jesteśmy 4,5 miesięcy.....a on mi nie kupił nigdy misia, ani róży. A stać go..kupił NAM tylko po piwach, chipsy...itp...mało romantyczne. szkoda.. ale zobaczymy najwyżej będzie mu głupio bo ode mnie dostanie..a czy ja dostanę ? hmm

Gość daj mu to
nie sluchaj glupot to dobry prezent sama lubie dostawac zele pod prysznic w lazience mam ok.20 rodzajow i kazdego dnia uzywam innego.moja ciotka tez je lubi dostawac i testowac.a to nie jest zaden podtekst ze ktos smierdzi..

Gość kurde nie rozum iem
nie kupuj juz nic,po tym co piszesz uwazam,ze to sympatyczny gest z Twojej strony. ja rowniez uwielbiam zele,musze miec kilka rodzajow w zaleznosci od humoru:)ostatnio kupilam ziaje kozie mleko,niezbyt nawilza ale ladnie pachnie,uwielbiam zele THERME:)

Gość Pytamdzisssssas
Mega wam wszystkim dziękuje za podpowiedzi ;) Dzięki ;*

Gość Pytamdzisssssas
Hii ;)) Ja też myśle , że to fajny zestaw. Coś mu może dokupić? Ale nie mam kasy zbytnio..hmm. Da się radę ;D

na pewno fajny prezent jesli skonczyl mu sie zel i dezodorant, w innym wypadku wiekszosc facetow takie rpezenty uwaza za zbedne :D:P

Gość kamila warszawa
Żel pod prysznic HB - jedyny żel z tych, które kupiłam mojemu facetowi, który faktycznie mu podpasował. Na pewno widać efekt w postaci odżywionej skóry i włosów. Do tego orzeźwienie - chwali sobie. Może i wy same zacznijcie swoim facetom dobierać kosmetyki ;-)