Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amator100

proszę o pomoc - erekcja, fetysz

Polecane posty

Witam Z góry sory za może mało ważne dla innych ale ważne dla mnie pytania. Nie śmiejcie się tylko proszę o zrozumienie i jeżeli można o odpowiedź. A więc... 1. Chciałbym rozpocząć życie seksualne z dziewczyną i czy jest to bolesne gdy członek wchodzi i wychodzi do pochwy ? czy coś w rodzaju mastrubacji. 2. Wiecie może dlaczego gdy masturbuje się mogę dosłownie w 1 minutę doprowadzić członka do erekcji? Gdy zaczynam myśleć o rejstopach, pończochach, obcasach i ogólnie rzeczach związanych z fetyszem (kobiecych nogach) członek po chwili "eksploduje" a gdy myślę specjalnie o jakiejś starszej brzydkiej Pani to nie ma tego efektu. Czy mogę sprawic aby przyjemność i wytrysk trwał dużo dłużej czy to jest normalne, ponieważ wydaje mi się ze u mnie psychika ma duży wpływ na erekcję gdy zaczynam sobie coś wyobrażać. bardzo proszę o rozwinięcie tematu :)

Gość eCutres4sbsafdvdss
Kamagra rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować DoktorPotencja.pl ma wspaniala. Kamagre.