Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak czy nie powiedzcie

Bajerant zachowal by sie inaczej?

Polecane posty

facet, z ktorym sie spotykam nie odzywal sie do mnie przez ostatnie dwa tygodnie. ja wobec tego uznalam znajomosc za skonczona a tu nagle wczoraj napisal mi z nowego nr i przepraszal za dluzszy okres ciszy. oczywicie nie moglam nad tym przejsc do porzadku dziennego i odpisala, iz myslalam ze juz sie w ogole nie odezwie. cisza. zawsze taki byl, jak tylko pojawialy sie problemy w naszym ukladzie to milczal i podwijal ogon, nie wiem co znim nie tak. mysle jednak ze typowy bajerant by sie zaczal jakos pokretnie tlumaczyc, a nie mial takiego cykora. w koncu nie napisalam mu nic zlego czy obarzliwego. nie szukam tutaj dogodnego dla siebie wytlaumaczenia, po prostu nie wiem juz co mam o tym myslec.

Gość capisci
zachowalBY, bez spacji

Gość a mi się wydaje
że jakby mu naprawde zależało to tyle czasu by nie milczał... nie wyobrażam sobie żeby mój facet tyle milczał...

ja wiem ze mu nie zalezy, nie o to chodzi. po prostu nie rozumiem co to za typ. tak sie zachowuja bajeranci normalnie, no ale on nawet nie probuje mnie zbajerowac w takiej sytuacji tylko siedzi cicho jak dzieciak ktory nabroil.

Gość a mi się wydaje
a czy zrozumienie co to za typ w czymś Ci pomoże? facetowi nie zależy koniec kropka i nie wiem nad czym Ty sie jeszcze zastanawiasz?? zapomnij o nim i żyj sobie dalej a nie rozpamietujesz i próbujesz niepotrzebnie analizować jego zachowanie :O