Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KASIAMMM

BOJĘ SIĘ

Polecane posty

Mąz mnie zdradził pracuje za granicą traz twierdzi że kocha mnie ale ja juz mu nie ufam duż zepsuł chce rozwodu z nim ale on twierdzi że mi nieda troche się boje mamy 2 dzieci 8 i 3 latka no i kredyt na dom boje sie co robić mam 28 lat nawet mam powodzenie ale dzieci i kredyt poradzcie

Gość Melpomena...
dziewczyno.. uzywaj znakow interpunkcyjnych bo sie tego nie da czytac!!!

Gość sliczna jest ta kobieta
a nie boisz sie ze bedzie cie zdradzal caly czas i jako szantazu uzywal tego co teraz? a potem dojda lata i dolozy do tego 'argumenty ze jestes stara, pomarszczona i w ogole do doopy?

Gość taka sobie dziunia
uwazam ze jesli czujesz ze powinnas odejsc to odejdz! dzieci nie sa takie małe! Jesli pracujesz to o kredy nie musisz sie przeciez martwic! dzieci dosrosna pojda w swoja strone zycia a ty bedziesz plakala ze przej*łas swoje zycie, ze moglas odejsc wczesniej!!! na pewno znajdziesz fajnego faceta - i wcale dzieci cie nie dyskryminuja!! uwierz w siebie i zadbaj o swoje szczescie!! jak zdradził raz to zdradzi 2,3,4,5,6 itd.

Gość Kobieto to twoje życie
Sytuacja trudna ale rozstanie to dopiero początek kłopotów. Brak zobowiązań to co innego, niestety w tym przypadku tak nie jest. Ludzie się za dużo filmów naoglądali a tam wszyscy są bogaci i interesują się tylko życiem uczuciowym, rzeczywistość bywa okrutna.