Kabitka17 0 Napisano Grudzień 12, 2009 Jestem młodą dziewczyną,która strasznie nie akcpetuje siebie - a jeszcze bardziej swojego ciała.Odkąd pamiętam podobał mi się wygląd dziewczyny,która ma conajmniej 165 cm wzrostu i kobiecą sylwetkę (fajne proporcje). Niestety ja tego nie mam. Wyglądam jak młoda dziewczynka,która co dopiero zaczęła dojrzewać.Może nie jestem płaska bo jednak mam czym oddychać ale ogółem budowa mojego ciała jest drobniuteńka. Niestety tu i ówdzie jestem maleńka ale brzuch mam lekko odstający. Ogółem mam 155 cm wzrostu(strasznie mało) i drobną budowę ciała.Co mam zrobić,żeby wydłużyć optycznie siebie .Żebym przynajmniej w oczach innych wyglądała jak DZIEWCZYNA .Dodam,że nie mam ochoty chodzić na codzień na obcasach bo jest to w pewnym stopniu nie wygodne a w szkole wogóle nie praktycznie ( jeszcze by mi się dostało za to,że mam buty na obcasie).Tak więc pomóżcie mi bo nie wiem czym mam się kierować idąc na zakupy .Aha i dodam,że strasznie zazdroszczę wyższym dziewczynom.Moje koleżanki są wysokie i przy nich to już totalnie czuję dyskomfort ( czuję się gorsza dlatego,że nie wyglądam kobieco)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach