Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagnaaa

DZIS MIJA 44 DNI OD OSTATNIEGO OKRESU. BOJE SIE, ZE TO CIAZA, ALE...

Polecane posty

Gość Dagnaaa

czy ktorejs z was zdarzyly sie takie dlugie przerwy, a potem okres przychodzil?? :-0 nie pytam b. mlodych dziewczyn, tylko kobiety, ktore maja z reguly stabilny cykl.. ja jestem po trzydziestce. dajcie mi troche nadziei, zanim bede miala odwage zrobic test... :-0 :-0

Gość Dagnaaa
a moj jest raczejregularny, dlatego mam obawy.. :-( kurcze, boje sie.... :-0 :-0

Gość autorko
nie ma czego się obawiać, po prostu zrób sobie test, to raczej ciąża:):), a wiesz jeżeli wyjdzie pozytywny to ciąża dość zaawansowana i trzeba o nią i o siebie dbać:):) pozdr

Gość jojojka20
jestes po 30 i boisz sie ze jestes w ciazy;/??? kobieto najwyzszy czas na dziecko.. chyba ze juz masz dzieci.

Gość w111
zdarzają się cykle bezowulacyjne (do dwóch razy w roku), wtedy okres nie przychodzi w ogóle. Spóźniający się okres może występowac z roznych przyczyn, niekonicznie wróży ciąża. Zmiana klimatu, nieodpowiednie odżywanie, stres. Znam kilka przypadków kiedy stres opóźnił okres nawet o 14 dni. Dlatego chyba najlepiej wykonac test i spokojnie czekac na miesiaczke. Pozdrawiam