Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoookroottaaa19

wkładka domaciczna tzw spirala dla dziewczyny 19 nastoletniej

Polecane posty

Gość stoookroottaaa19

witam.stosowałam tabletki novynette ..hmm miałam zawroty głowy mdłości wymioty czułam się wręcz fatalnie .lekarz zmienił mi tabletki na yasminelle objawy te same doszła mi jeszcze bezsenność ..odstawiam tabletki czuję się fantastycznie.więc nie ma wątpliwości że to po nich .czytałam o spiralach dla młodych kobiet są mniejsze itd.która z pań ma takowe??zadowolone jesteście

Gość jojojka20
chyba zartujesz nigdy w zyciu dla tak mlodych dziewczyn;/

Gość niestety chyba nie bardzo
:( Mam 24 lata, jeszcze z nikim nie spałam, ale tez za bardzo nie mogę używać tabletek, mimo że powinnam. I tez raczej oprócz gumy nic nie pozostaje w takiej sytuacji. A szkoda.

Gość stoookroottaaa19
otóż mój ginekolog ostatnio mi poddał taki pomysł i są takie wkładki są w dwóch wersjach większych i Mini

Gość jojojka20
no ja slyszalam od ginekologa ze wkladki sa z przeznaczeniem dla kobiet raczej po porodzie. slyszallam ze dziewczyna sobie zafunkowala i po paru dniach przyszla z placzem zeby jej to wyciagac.

Gość jojojka20
do : niestety chyba nie bardzo nie spalas z nikim to dlaczego powinnas brac tabletki???

Gość pisze co chce i wali to mnie
ty sie wez za nauke lub robote a nie o pieprzeniu myslisz;/....ja pierdole co za idiotki sa w tym kraju

Gość stoookroottaaa19
z moją nauką wszystko w porządku.to że mam 19 lat nie znaczy że jestem idiotką..Ciebie wkurzają idiotki a mnie takie cnotki jeśli nie interesuję Cię temat seksu to nie wchodż na tematy z tym związane

Gość jojojka20
bez przesady ;/ chyba dobrze ze mysli o zabezpieczeniu ;/ a nie potem z dzieckiem w drodze... skoro u nas są ''idiotki'' to szkoda ze nei wiesz co jest w stanach ;/ nie znasz zycia. tam to dopiero mysla o piep...u. 15 lat i to na porzadku dziennym

Gość jojojka20
skoro ma sie stalego partnera kocha się go to dlaczego nie okazywac sobie bliskosci;/

Gość stoookroottaaa19
owszem myślę o zabezpieczeniu ale także myśle o tym gdy by się pojawiło dziecko bo z moim parterem jestem dwa lata i bardzo byśmy się cieszyli gdyby bobas się pojawił w niedługim czasie więc ciąże planujemy za pare miescięcy ale na ten czas wolę się zabezpieczać bo dopiero co otworzyłam własną działalność i jeszcze nie czuje się gotowa na taki obowiązek na raz

Gość stoookroottaaa19
jojojka20- niestety wiele osób generalizuję młode dziewczyny i mają prawo i dużo przykładów..ale jednak są związki z miłości kiedy dwoje ludzi nie może bez siebie żyć..zawsze trzeba wziąć to pod uwage a nie bezsensu szastać słowami

Gość stoookroottaaa19
jojojka20- niestety wiele osób generalizuję młode dziewczyny i mają prawo i dużo przykładów..ale jednak są związki z miłości kiedy dwoje ludzi nie może bez siebie żyć..zawsze trzeba wziąć to pod uwage a nie bezsensu szastać słowami

Gość stoookroottaaa19

Gość sdfsrefdg
stokrota- kobietom, ktore nie rodzily raczej siwe nie zaklada spiralek....jest taka wkladka dpopochwowa novoyette chyba sie nazywa i podobno ma niski poziom hormonow...nie wiem podpytaj lekarza

Gość czeresznia
Witam. Mam do sprzedania spirale NOVA T 380 kupiona 1,5 tyg temu, opakowanie nienaruszone, paragon. kosztowala 137 zł - oczywiście sprzedam taniej :) kontakt : czeresznia@interia.pl

wkladki poleca sie najczesciej kobietom po porodzie. ja w Twoim wieku mialam juz wkladke ale bylam po porodzie.

Gość *liliann
Moja znajoma w wieku 22 lat miała założoną spiralkę a nie rodziła wcześniej.