Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomo

Zdradził

Polecane posty

Gość Pomo

Zdradził mnie po ponad 3 latach związku. Poszedł do nowej pracy, na samym wejściu ukrył że jest ze mną... Zbliżył się do koleżanki z pracy - mailowo. Odkryłam smsy, maile... Okazało się ze od miesiąca spotykają się codziennie po pracy, spał z nią. Niby raz, dwa dni przed tym jak odkryłam korespondencję. Widziałam się z nią. Rozmawiałyśmy. Nie miała o mnie pojęcia. Kazałam mu wybierać. Wybrał mnie. Niby nie pisał do niej. Ona wysłała mu smsa dlaczego tak milczy. Nie odpisał. Napisała, że skoro się nie odzywa to znaczy że wybrał mnie. Widują się w pracy. Nie przyznają do siebie. A ja? Ja dałam mu szansę, bo go kocham. Ciężko mi jak cholera, ale wiem że za zdradę nie mogę winić tylko jego. Było między nami nieciekawie. Ale czy bycie razem po czymś takim ma sens? Czy jest szansa że z czasem jakoś się ułoży? ...........

Gość fgdhfghdfg
Owszem, jest szansa. Ale to raczej niedobrze że on wciąż z nią pracuje. Może powinien zmienić pracę?

Gość fgdhfghdfg
Owszem, jest szansa. Ale to raczej niedobrze że on wciąż z nią pracuje. Może powinien zmienić pracę?

Gość Pomo
'nie pierwszy raz' tzn?

Gość ja bym go zostawila
a tamtej dziewcznie powiedziala ze moze go sobie wziac. I dodalabym jeszcze zeby sie dobrze zastanowila bo jak o Tobie jej nie powiedzial to o niej tez moze za jakis czas jak mu minie fascynacja nie powiedziec jeszcze innej. Ten typ tak ma. Co prawda niektorzy sie zmieniaja ale to rzadkie przypadki. Nie wybaczylabym przespania sie z inna.

Gość ja bym go zostawila
a tamtej bym powiedziala ze jak chce to niego go sobie bierze :D Ale niech wezmie pod uwage ze tak jak o Tobie jej nie powiedzial tak samo i o niej jak mu minie fascynacja nowoscia moze jeszcze innej nie powiedziec. Nie ma szans - przespal sie z inna, ja bym nie umiala z nim byc, nie moglabym sie z nim kocvhac bo ciagle mialabym w myslach to jak kochal sie z inna. Wolalabym sie pomeczyc przez rozstanie i spotkac kogos innego :)

Gość ja bym go zostawila
a tamtej bym powiedziala ze jak chce to niego go sobie bierze :D Ale niech wezmie pod uwage ze tak jak o Tobie jej nie powiedzial tak samo i o niej jak mu minie fascynacja nowoscia moze jeszcze innej nie powiedziec. Nie ma szans - przespal sie z inna, ja bym nie umiala z nim byc, nie moglabym sie z nim kocvhac bo ciagle mialabym w myslach to jak kochal sie z inna. Wolalabym sie pomeczyc przez rozstanie i spotkac kogos innego :)

Gość Carmen ...
Ale pierwszy raz się wydało .... :P więc pierwszy raz ... :D

Gość Melpomena...
Jesli oboje bedziecie zdeterminowani do walki to da rade... :)

Gość ja bym go zostawila

Gość Carmen ...

Gość Carmen ...

Gość kochanienka
za zdradę możesz winić TYLKO JEGO, nie siebie. choćby nie wiadomo jak było źle między wami, on miał tysiące możliwości, żeby ci o tym powiedzieć. nie obwiniaj się bo to nie ma sensu. I jeszcze: skąd pewnosc że następnym razem gdy się coś wydarzy: twoja choroba, wyjazd, problemy emocjonalne - ze on znów nie poszuka sobie "odpreżenia" u innej? Skoro teraz po zdradzie nawet nie zmienił pracy chociaż powiniem natychmiast zerwać wszelką możliwośc spotkań z tamtą ? Ty się dobrze zastanów czy warto tak ryzykować.

Gość Carmen ...
Ale pierwszy raz się wydało, więc pierwszy raz ... :D

Gość Pomo
Zmiana pracy wchodzi w grę i owszem, ale wszyscy wiemy jak jest z robotą dziś ;/ to nie tak hop siup że będzie miał inną a żyć za coś trzeba... nie wiem już sama, mam breję z mózgu i tyle :(

Gość ja bym go zostawila
przepraszam, nie wiem dlaczego tyle razy mi sie wyslalo :) Cos mi chyba net nawala...

Gość fajnaaaaa
nie ufalabym mu ze juz nie kontaktuja sie to pewnie kit

Gość lubię to .....
Wypierdol to z domu.

Gość Brzydki twoj mozg na pewno
Zdradz teraz jego. Bedziecie kwita i Tobie od razu zrobi sie lepiej :classic_cool:

Gość lubię to .....
Chyba, że mieszkacie to już nie:D

Gość żarty sobie robisz
jakby mój facet / mąż przespał się z inną i to jeszcze w taki perfidny sposób (nie mówiąc jej o moim istnieniu) to bym się brzydziła na niego spojrzeć, nie mówiąc o dotykaniu, czy seksie - no way! Nie dałabym szansy, choć bardzo go kocham, ale jakby mi zrobił coś takiego, nie mogłabym z nim być :o

Gość lubię to .....
mieszkacie osobno * wredny i złośliwy: zdradziłeś kiedyś, masz kogoś? Bo widzę kolejny który głupio pierdoli:D

Gość Pomo
Nie, to kafe nawala cos ;] mi sie w ogole nic nie wyswietlało. A co do zostawienia...kurde latwo jest mówić...

Gość Pomo
Strasznie to jest wszystko ciężkie... od momentu dowiedzenia się o wszystkim czuję się jak cień. I z jednej strony nienawidzę jego, jej a z drugiej strony go kocham i wierzę w to że to uczucie przezwycięży to co się stało. Muszę po części winić siebie, bo przez ostatnie tygodnie byłam zołzą jakich mało.... nie było ciepła, czułości, rozmów....i to doprowadziło do tego co się stało....

Gość lubię to .....
Nie obwiniaj siebie. To on chuja nie utrzymał.