Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kolczyk w pepku

kolczyk w pepku..

Polecane posty

Gość mam kolczyk w pepku

witam. Zalozylam niedawno topik ale tak juz nikt nie siedzi :/ wiec pisze tutaj. Mam swiezo zrobiony kolczyk. Robilam w piątek. Nie mialam nic podraznionego wrecz pieknie ;D ale wczoraj niechcacy zachaczylam o niego.. i troszke zrobilo sie czerwone, ale doslownie troszeczke. przemywam woda utleniona jak kazal mi koles. No i na okolo tej dziurki czuje swedzenie a jak ja dotykam to łaskocze chyba sie juz goi co? ;D

Gość lubię to .....
Przemywanie wodą utlenioną to najgorszy błąd jaki robisz. Moja koleżanka tak robiła to po 2 tygodniach musiała wyciągnąć, po roku zrobiła kolejny raz...

Gość mam kolczyk w pepku
ale pytalam sie tego kolesia co mi robił. a Bylam w studiu. Powiedzial ze woda utleniona wsytarczy. Tylko że teraz mnie łaskocze ;D tak jakby sie goilo, ale wydaje mi sie ze moze za szybko?

Gość lubię to .....
eee z tego co wiem to wszelkie takie miejsca czy to nos czy pępek się solą fizjologiczną przemywa...

Gość mam kolczyk w pepku
a to prawda z emoze sie zerwac jak za bardzo bede sie nim abwic w czasie kiedy sie goi?

Gość lubię to .....
Na to Ci akurat nie odpowiem, ale myślę, że w ogóle się tego nie powinno ruszać a tym bardziej wyciągać. Jednak pępek to specyficzne miejsce i tam się trudno będzie goić/

Gość mam kolczyk w pepku
no ale jak nie bede ruszac to moze sie 'przykleic' tak jak w uszach.. tez trzeba przekrecac kolczyk zeby sie szybciej zagoilo.

Gość lubię to .....
Ale ucho ma inną budowę niż pępek. Przecież Ci nie wrośnie. Moim zdaniem to wieśniacki mit.

Gość mam kolczyk w pepku
a czy ty tez czulas ten kolczyk pod skora :P?

Gość lubię to .....
Ja nie miałam :) Moja siostra i koleżanka miały. Uważaj sobie na niego, bo np u siostry gruba blizna została. Też wodą przemywała.

Gość mam kolczyk w pepku
tak tylko ze ja mam ladnie zrobiony. Widac tylko dziurke. Ani mi krew nie poleciala przy przebiciu, nie mam nic sinego ani nic ;D wiec spoko