Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzę w cuda.............

zły wpływ - nie wiem co dalej

Polecane posty

Mój brat ma 15 letnią córkę mimo tego iż uczy się bardzo dobrze to nie widzę u niej żadnych zalet, cały czas ma kwaśną minę, udaje księżniczke, makijaż delikatny ale jest, ciuchy modne, dorgie kosmetyki, ferfumy itd. problem w tym że moje córki które maja 13 i 11 lat naśladują ją bezprzerwy zamiast znaleść sobie idolke typu Hanna Montana albo jakaś w do ich wieku to nie musi to być kuznka :/ jak im przetłumaczyć że ona nie jest ideałem? Nie stać nas na zachcianki córek i na rzeczy jakie ma bratanica, bluzkę wymarzoną przez starszą córkę ma za 200 złotych, razem z mężem pracujemy i stać nas na utrzymanie 3 pokojowego mieszkania, ubrania (ale nie takie drogie) i jedzenie, oraz podręczniki szkolne poprostuy żyjemy z wszytskimi potzebnymi artykułami jedyny plus to to że dobrze się uczą co mam powiedzieć?

Nie wnikam czy dobra idolka czy nie ale nie chce aby dłużej brały przykład ze swojej rozpieszczonej do granic możliwości kuzynki... Jestem w ciąży nie chce się denerwować a ciągle słysze nowe zachcianki

Gość wychowanie odbywa się
przez rozmowy, nie pozostaje ci nic innego ja rozmowy z córkami :)

Rozmawiamy bardzo dużo, młodszej córce da sie jakoś jeszcze przemówić ale 13 latce wydaje się że jest dorosła i wszytsko może, chce kolczyk w pępku, chce niebieskiego laptopa, chce najnowszy telefon, chce farbowac włosy chce wszytsko i to mnie załamuje :(