Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girl_UK

NIe moge dojsc

Polecane posty

Gość Girl_UK

Ostatnio oddalam sie mojemu chlopakowi, jestesmy ze soba rok i niedawno doszlo do stosunku. Zrobilismy to okolo 26 razy w tym tygodniu :D, czyli okolo 3 razy na dzien ;). I problem jest w tym ze nie moge dojsc, Jego penis jest gruby i bardzo mi sie podoba :D, ale nie moge dojsc. Probowalismy na pieska, na jezdzca i po bozemu :D, i nie dochodze, chociaz on stara sie zebym osiagnela orgasm. Jak sie sama masturbuje to dochodze, nie wiem w czym moj problem jest. Szczerze mowiac nigdy nie mialam orgasmu z facetem :|

Gość 88989
potrzeba ci czasu za długo sama sie masturbowałaś wiec psyche co siadła

Gość świr z papierami
może pomagaj sobie paluszkiem:)

Gość Girl_UK
NO wlasnie, a wogole ja nie moge sie masturbowac palece, ani wogole co kolwiek wladac do pochwy, bo to mnie nie kreci, mam inny trik na masturbacje. Kurcze no, facetom jest latwiej, nawet jak sie masturbuja to i tak dojdza podczas stosunku :| lol

Gość sdfdgtdbfsdv
a w jaki spsob sie masturbujesz? pewnie to przyzwyczajenie ale nie mysl tez ze od razu bedziesz miala orgazm pochwowy, wiele kobiet go nie zna i dochodzi tylko jak facet stymuluje lechtaczke dodatkowo albo doprowadza kobete przed jezykiem

Gość Miccca
Lata praktyki na to ptrzeba i super kochanka

Gość Girl_UK
Hmm trudna wytlumaczyc, pewnie nie zrozumiesz. Errrmm zlaczam nogi razem i jakos tak :D lol, no ale mialam orgazm pochwowy tylko ze soba ale pamietam ze raz chyba mialam jak moj byly robil mi minetke i palcowke , i serce zaczelo mi bic oh .

Gość CHETNY_3MIASTO
Girl_UK To wes sprobuj tak: gdy jestescie w pozycji na misjonarza i facet jest w tobie zamiast rozkraczonych nog polacz je ze soba i niech twoj facet przelozy swoje nogi na zewnatrz twoich i bedac w tobie przesunie sie do góry jak najwyzej sie da... W takiej pozycji jest dobra penetracja wewnetrzna i pocieranie lechtaczki a ty dodatkowo mozesz sterowac swoimi i jego doznaniami zaciskajac swoje uda. To jest naprawde silna stymulacja dla obojga.... Milej zabawy :D

Gość Girl_UK
Dzieki wielkie :)

Z przesytu to nic nie wyjdzie. Odpocznij, daj "wygłodnieć" organizmowi. I przestań myśleć o orgazmie, a zacznij fantazjować i wyobrażać sobie erotyczne sceny podczas seksu.

wiesz ja mam chyba podobny problem a przynajmniej wiem o co Ci chodzi.Ja tez bardzo żadko mam orgazm pochwowy;-/tylko że my dopiero zaczynamy współżyć ale juz widze że bedzie problemik;)najbardziej lubie orgazm łechtaczkowy,najszybciej mi przychodzi