Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudzia.

Stowarzyszenie Przebiegłych Pań Do Towarzystwa

Polecane posty

np. "facetom w trudnej sytuacji materialnej jakoś udaje się znaleźć inne źródła dochodu ;P " ja pracowałem od 1 roku ;)

nie ten cytat, sorki "dopóki nie skończę studiów nie mam szans bym przestała się tym zajmować"

od 1 roku? jeszcze dobrze nie siedziałeś a juz pracowałeś? ty jakis głąb jestes.weź pisz normalnie albo spadaj

o co ci chodzi? Czy ty myślisz, że ja nie pracowałam, że od poczatku studiow byłam taka biedna i bez kasy? Nie znasz mojego życia ani tego jak sie potoczyło więc tu nie masz prawa oceniać. Nie szukam dla siebie usprawiedliwienia, studia niedługo kończę, znajdę pracę i jakos zacznę wszystko od początku

wybacz nie spałem od przeszło 40 godzin 1 rok studiów oczywiście :)

spokojnie ja was nie oceniam tylko nie dorabiajcie to tego niecnego procederu filozofii

Gość cron jestes na bialym

nikt tu nie dorabia filozofii do tego. To, ze miałam taką a nie inną sytuację finansową to żadna filozofia tylko zwykly fakt.

" cron jestes na bialym" - no co ty, ja jestem grzeczny chłopak :) "nikt tu nie dorabia filozofii do tego. To, ze miałam taką a nie inną sytuację finansową to żadna filozofia tylko zwykly fakt." pozwól że zacytuję "to dobry sposób na szybkie zarobienie dużych pieniędzy" :p

więc idźcie i czyńcie to w imię pana (czyt. dla kasy )

to są szybkie pieniadze, ale nie zawsze łatwe. Sposób dobry jak każdy inny, ale oczywiście nie każda dziewczyna się nadaje do tego.

" i nie każda potrafi znaleźć odpowiedniego" SPONSORA :) "nie robie tego tylko dla kasy" LOL, pewnie szukasz tego odpowiedniego ?

nie szukam nikogo przynajmniej obecnie. Potrafię czerpać przyjemność z tych spotkań, ale ty pewnie to sobie wyobrażasz, że idę do jakiegos zapyziałego hotelu rozbieram się, facet mnie rżnie rzuca kilka stoweka ja wracam szczęśliwa do domu:D Większośc ma takie wyobrażenia, cóż ja mogę z tego się tylko pośmiać:P

tego ne robi sie tylko dla kasy, to jest takze przyjemność, nie rozumiesz? a odpowiedniego sponsora uwierz, ale naprawde ciezko znaleźć

oj dziewczyny jaja sobie robię a wy się tak spinacie, więcej luzu rudzia co studiujesz ?

jak już mówiłem nie spałem tej nocy i w bani mi się lasuje powiedz jaki, przecież jesteś anonimowa.

Gość prostytutki to śmierdzące leni
e . Uważam,ze teraz te gówniary po 20 , 25 lat to lewusy .Chciałby się tylko stroić i dupą zarabiają bo rączek sobie nie urobią. Zatrudniam parę osób w firmie i to co przychodzi to masakra.zero przygotowania do życia.wszystko palcem trzeba pokazać. Ja kiedy sama potrzebowałam kasy wyjechałam i zasuwałam po 16 -20 godz przez 7 dni w tyg.przez pół roku z dala od dziecka i nie dawałam dupu tylko sprzątałam pokoje i myłam gary. urobić się trzeba było po pachy a kiedy przyjeżdzały laski studentki one były zbulwersowane tym,że ktoś im każe pracować 7 dni bo przeciez one to muszą mieć wolne. jak mi dokładali godzin to ja byłam szczęśliwa bo więcej zarobię a paniusie udawały wykształcone a rączki dwie lewe. jestem załamana dzisiejszą młodzieżą a sama mam 34 lata . kiedyś chciałam kupić synowi komputer a po opłatach z pensji zostawało mi 100 zł. wzięłam drugi etat i tak przez 4 m-c ciągnęłam,żeby go spłacić szybko. wam leniuch nie chce się robić nie roby parszywe.

przykro mi, ze jesteś tak sfrustrowana tym pracowaniem, widac, ze ci troszkę na łeb siadło po tym co napisałaś:P nie wyzywaj kogos od leni tylko dlatego, że pracowałaś ileś tam godzin dziennie i to nie dla przyjemności a z przymusu.

no widzisz, Ty musialas pracować po 20h za taka sama kwote co ja za godzinę. Kazdy ma inny charakter, i do kazdego zawodu ludzi trzeba.

"czemu pytasz" - czy ja wiem, z ciekawości ? trudno znaleźć takiego sponsora ?