Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mooniczkka17

Dlaczego masturbacja źle wpływa na seks u kobiet ?

Polecane posty

Gość mooniczkka17

Nie moge tego zrozumieć, jakie to ma znaczenie ?

Gość mooniczkka17
później :) powiedzcie mi co ma mastrubowanie sie do seksu w przyszłości ?

Gość mooniczkka17
nikt nie odpowie ? a tacy niby znawcy tu są.

Gość mooniczkka17
no, ludzie

Gość lizak dla dojrzałej
masturbacja źle wpływa na mężczyzn. Jak w młodości za dużo się onanizują to później są dętka, a kobietki po pięćdziesiątce są najbardziej aktywne. Dla tego mówi się, żeby chłopcy tego nie robili, bo potem nie będą mogli zaspokoić swoich pań. Jeżeli cj=hodzi o kobiety to mogą robić to dowoli, a jedynym efektem ubocznym będzie uzależnienie od seksu. A teraz dasz wylizać?

Gość mooniczkka17
liż ile chcesz ;)

Gość szkoda czytac bzdur
ale glupoty gosciu wypisujesz!!!

Gość mooniczkka17
to jaka jest prawda ? ma to wpływ, czy nie ?

Gość mooniczkka17
ODPOWIE MI KTOŚ ????!!!!

Gość lizak dla dojrzałej
to pisz swoje, czekam na argumenty.

Gość szkoda czytac bzdur
moniczka....masturbuj sie i poznawaj swoje cialo,przyda ci sie w przyszlosci jak trafisz na takiego znawce jak ten u gory!!!:P potem szukaja lechtaczki w srodku dziurki ....:(((

Gość lizak dla dojrzałej
człowieku argumenty, a nie puste słowa. Tylko na to cię stać prostaku? I kto tu jest pseudoznawcą? Pisz śmieciu albo milcz!!!

Gość szkoda czytac bzdur
jeszcze nam napisz jak bedziesz ja lizal przez kompa.....:((( lizak dla dojrzalej.......ja pierdole,dawaj....moja babcia jest chetna do wylizania...... ale patafian......

Gość CHETNY_3MIASTO
w zadnym wypadku nie ma to zlego wplywu na sek-wrecz przeciwnie pozwala kobiecie lepiej poznawac swoje cialo i odkrywac jakie pieszczoty najbardziej sa pobudzajace i w efekcie partnerowi mozna wtedy podpowiadac jak sie lubi najbardziej :) Bo rozne sa kobiety i rozne sa upodobania. A w dodatku masturbacja ma wplyw relaksujacy, odstresujacy,poprawia samopoczucie. Kobieta masturbujac sie mazac o seksie ze swoim facetem ma puzniej wieksza ochote na niego. Ale sa gusta i gusciki wies sa zwolennicy i przeciwnicy tego co napisalem :) Pozdrawiam!!!

dokładnie jak napisałeś a nawet sa takie pary że masturbują się patrząc na siebie i jest to 100% środek antykoncepcyjny

Gość CHETNY_3MIASTO
dobry doradca to jest najlepszy sposob masturbacji potrzac na siebie wtrakcie gdy to robi partner ale nie dotykajac sie i wyczekujac tylko na orgazm partnera wtedy jedynie facet spija kobiecy soczek a kobieta przyjmuje sperma faceta tam gdzie chce. Fajne jest w tym ustalenie zasady ze tylko patrza na siebie a jedynie dotyk jest podczas orgazmi tylko ustami i jezyczkiem.... Polecam :)

Gość mooniczkka17
Rozumiem. A jaki wpływ ma prysznic ? Slyszałam, że jest bardzo polecany. Dziewczyny często piszą, że ich początki z masturbacją zaczęły się właśnie od skierowania prysznica na łechtaczkę i twierdzą również, że jest to bardzo przyjemne.

Gość mooniczkka17
hmmmm ?

Gość mooniczkka17
?!!!!!

Gość Miccok
Spróbuj to bedziesz najlepiej wiedziala.

Pewnych zachowań seksualnych kobieta musi się nauczyć żeby mieć orgazm następnym etapem jest nauczenia partnera jak ma dotykać Prysznic powoduje specyficzną stymulację łechtaczki i dlatego trudno potem partnera nauczyć jak ma dotykać jak potrzebny jest prysznic Rozmawiałem z kobietami które dochodziły do orgazmu w ten sposób i musiały dokończyć sobie prysznicem a po co przecież przyjemność jest większa z partnerem i przy pomocy partnera