Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wice mistrz swiata

dlaczego dziewczyny to tchorze?

Polecane posty

wiem ze miala kilka nieudanych zwiazkow i wiem ze beda kolejne, jesli bedzie miala taki stosunek do ludzi, bo przejawia sie to nie tylko w tym ze traktuje jak smieci facetow ktorzy jej sie nie podobaja, ale po prostu jest taka dla ludzi i tyle, traktuje ich przedmiotowo

Gość lepiej byś sie poczuł
nie wiesz co mówisz daje sobie rękę uciąć ze czułbyś sie równie beznadziejnie jak teraz gdyby z 10 kobiet 10 napisało ,ze nie jesteś w ich typie i pisałbyś to samo --ze leca na wyglad pozdr

bo leca na wyglad ale chociaz bylaby szczera! a tak to chuj. a tak to niby co to zmienia? ze 10 mi nie napisalo/nie powiedzialo, ze nie jestem w ich typie, ale sie nie umowily, to co, myslisz ze sobie mysle o sobie ze jestem super przystojniakiem i spękały przy mnie? hehe :) ze je oniesmieliłem swoim wygladem ? :))))) hahaha oczywiste ze nie, ale czulbym sie przynajmniej potraktowany jak czlowiek a nie jak szmata ktora jest brudna i ktora trzeba wyrzucic.

Gość Kobieta_X
ja też bym nie powiedziała prawdy. niestety jestem hipokrytką i nie tylko w tym temacie. a tak naprawdę to liczy się w wnętrze i wygląd. a nie ładne co ładne a co się komu podoba więc głowa do góry kiedyś się komuś spodobasz na pewno!!!!