Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Małoszka

Uzależnienie od kompa?

Polecane posty

Gość Małoszka

Jest tak... Za rok wychodzę za Niego za mąż. Jest trudnym człowiekiem, wiem, "co" biorę. Jednak jedna rzecz nie daje mi spokoju. I nie wiem czy słusznie czy nie. Zatem mój narzeczony ciągle przesiaduje na kompie. Jeśli ma tylko chwilę wolnego czasu, od razu odpala kompa i czyta wiadomości, plotki lub gra. Od niedawna zaczął pracę, wraca po 8 godzinach niewidzenia się, niepisania, w trakcie powrotu mówi jak się stęsknił, ja stoję nad garami, wchodzę do pokoju z kuchni... i widzę kompa włączonego już;/ Krew mnie zalewa. Ok, rozumiem, nie będzie się na mnie rzucał jak po miesiącu znajomości, ale wlączanie kompa przed zdjeciem kurtki, butow to juz dla mnie przegiecie;/ Ciagle slysze, daj spokoj, wymyslasz, potrzebuje czaus dla siebie, czuje niepokoj jak nie wiem, co sie dzieje na swiecie. Koszmar jakis. Niepokoju co u mnie nie odczuwa, acz ostatnio oburzyl sie, ze juz mu sie nie zwiewrzam. Prosze GO, przytul mnie,a on "poczekaj, zaraz". W wersji hard "poczekaj, skoncze mape".... Ostatnio sie o to smiertelnie poklocilismy, oddalam pierscionek jak stwrerdzil, ze po slubie tez bedzie przychodzil do domu, siadal na kompa a potem pytal co u mnie i u dzieci, bo "zawsze tak robil i bedzie". Moje proby tluamczenia, ze siedzenie 8h w pracy i potem kolejne 8 na kompie jest chore, odpyskiwal, ze jestem aspoleczna, ze kazdy tak robi i tak zyja rodziny..... Zalamka;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować