Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyy

i znowu to samo

Polecane posty

Gość pomocyy

mam 16lat, a moj partner 17..jestem z nim od 6miesiecy..z jakies 4miesiace temu zaczelismy wspolzyc..nigdy wczesniej tego nie robilam , on rowniez..wszystko bylo dobrze..gra wstepna i te sprawy..bosko..ale gdy przyszlo do wlozenia jego czlonka..bardzo sie balam bolu i czy mi bd krew leciec czy nie..jak wlozyl zaczelo mnie strasznie bolec, zaczely mi leciec lzy same..wyciagnal..przestalismy..z jakies 2miesiace temu postanowilismy zrobic to samo..na poczatku bylo jak w 7niebie lecz gdy przyszlo znow do wlozenia powtorzyla sie sytuacja z bolem..i wgl..zaczelam histeryzowac :( wczoraj zdecydowalismy ze sprobujemy jeszcze raz..niestety znowu bylo to samo..lecz postanowilam stawic temu czolo..wkladal mi..probowal przebic..objelam go mocno..wzdychal..powiedzial ze jak mi wklada to jakby pchal w sciane..podobnie ja to odczuwam..po kilku probach zaczelo cos sie ukladac..zaczal wchodzic..przebil CHYBa kawalek..nagle cos mlasnelo..wyciagnal..i zaczal sie spuszczac do chusteczki bo juz doszedl.i mam pytania : 1 ) czy to mlasniecie wskazuje na to ze spuscil mi sie do srodka ? 2 ) w jaki sposob mozna zmniejszyc bol ? lub zrobic to szybko aby przestalo tak bolec? prosze pomozcie mi..ja juz odchodze od zmyslow..nie wiem co sie ze mna dzieje :( co mam robic..boje sie isc do ginekologa..okresu nie mam a powinam dostac 8grudnia i nie mam ;( prosze doradzcie cos..P.S JEZELI KTOS MA PISAC BZDURY, DOGRYZAC MI LUB WYZYWAC..TO NIECH SWOJA OPINIE NA TEN TEMAT ZACHOWA DLA SIEBIE BO ZDAJE MI SIE ZE NIE BEDZIE MI POTRZEBNA..

Gość Mr. seksuolog
jesteś kochana najprawdopodobniej w ciąży idz do ginekologa :/

Gość cfgdgrd
spokojnie nie tak łatwo zajść w ciążę :D zrób sobie test ciążowy i UŻYWAJCIE GUMEEEK !!!!!!!!!!!!!!! jak sie nie wstydzicie tego robic to tym bardziej nie powinien twój men sie wstydzić kupic gumek w aptece

Gość facet zarośniety
każdy ma swój pierwszy raz...ale gumki sa niodzowne

Gość EwaO
Tylko spokojnie. To mlasnięcie to własnie mogło być dokończenie przebicia błony dziewiczej. Więc spróbujcie bez obaw ponownie. Teraz już powinno bys wszystko OK czego wam serdecznie życzę. Poza tym doradzają tu wam żebyście używali prezerwatywy i mają rację.

do rad nt prezerwatywy moge sie tylko dolaczyc. Tez mi sie wydaje , ze to "mlasniecie" to byla blona dziewicza. Nie martw sie, na pocztaku zawsze troche boli. Poprostu to nowa sytuacja i nie jestes jeszcze przyzwyczajona. Masz moce miesnie pochwy i troche potrwa, zanim sie "wytrenuja". Powiem ci, ze ja mam to juz daaaawno za soba, ale po dluzszej przerwie, np kilka dni, tez czasem odczuwam lekki bol:)wiec sie nie martw, zrob tes(najwczesniej 6 dni po stosunku) i uzywaj gumek:) Powodzenia i milej zabawy:)

Gość miluski
Znajdź sobie z takim małym jak w tej kolekcji i nie będziesz czuć bólu. http://micropenis.ws/micropenis%20pictures.html takie małe dostaną się do błony dziewiczej, a jej nie przebiją, a jak wiesz najprzyjemniejsze i czuciowe strefy są na wejściu do pochwy.