Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka z poznania

problem z błoną

Polecane posty

Gość katarzynka z poznania

mam pewien problem, ostatnio z moim chłopakiem chcieliśmy po razpierwszy siękochać. Oboje tego chcieliśmy, ale wystapił [ewien problem. Ja jestem dziewicą (teraz już tylko fizycznie, ale wciąż :P) i kiedy on zaczął we mnie wchodzić nie mógł przebić błony i to okropnie bolało... Czy ktoś tak miał? Jaka pozycja była dla was najlepsza? Ja się czuję trochę winna, bo niby to nie moja wina, ale jakoś źle się z tym czuję... Dodam, że miałam też np. problem zużywaniem tamponów, bo samo włożenie go i chodzenie z nim było potwornie bolesne. :O

Gość anetka_2424
Mnie tez bolało, ale byłam po paru drinkach a to troche znieczula :P Leciala mi mocno krew i przez pare dni jeszcze plamiłam. Nie ma co sie oszukiwac: pierwszy raz boli. Z tego co wiem najlepsza jest tadycyjna pozycja tj. misjonarska tylko najlepiej miec jakos pupę wyżej. Czytałam kiedys ze mozna sie połozyc położyc na poduszcze (tzn tyłek) .

Gość EwaO
Po prostu idź do ginekologa. On napewno coś Tobie doradzi.

Gość Aaarielka
czyli według was jak z wkładaniem tamponu wiekszego problemu nie ma to łatwiejsze będzie rozdziewiczanie?

Gość nie jest źle
ja podczas naszego 2 razu też krwawiłam... a co do tamponów to do tej pory mam problemy z ich używaniem...