Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halifax

Nigdy nie bedę mieć rodziny

Polecane posty

Gość Halifax

Witam.Mam 18 lat,nigdy nie miałem dobrego kontaktu z laskami,prawie całe miasto się ze mnie śmieje,owszem mam kolegów,w dodatku od 2 lat choruje mam skoki cisnienia do 200/120 coś z nadnerczami,moja rodzina uwaza ze to gowno nie choroba,bo ludzie maja po 250, przy 160/110 mialem jechac do domu wariatow.Nie jestem wysportowany,mam zeza,krzywe nogi,i przykurcz szyi.Zdalem sobie sprawe ze jestem tak wielka cipa,takim wielkim zjebanym facetem ze nigdy nie bede miec rodziny,jedna laska jak mnie zobaczyla to powiedziala o korwa jaki on jest zjebany,i potem gadala jak biegam,itp.Pewnie i tak zdechne i nawet nie bede miec pomnika,bo nie bedzie za co.taka o to ze mnie miernota.Choroba to tez moja wina,bo normalni ludzie w tym wieku nie choroja, tylko jakies same cipy i tyle.W ogole uwazam ze jak ktos np urodzil sie chory to nie powinno sie go ratowac,po co taki czlowiek komu,co zona bedzie z niego miala?Odp

Gość Halifax
Kurwa jest tu ktoś czy nie

Gość kocica23
mogę cię rozprawiczyć kocurku, tylko czy ciśnienie ci za bardzo nie skoczy?

Gość Halifax
Dodam ze jestem niski, 183 cm

Gość kocica23
183cm to wcale nie niski, a że lubię prawiczków to zapytam tak: skąd jesteś?;)

Gość Halifax
To drugie to troche jest prowo,ale to pierwsze nie

Gość kocica23
mmm mam na ciebie ochotę, taki prowokatorek, ciekawe jakiego prowokatorka masz w majtkach mrrrr...;)

Gość w biurze matrymonialnym
jest prawik co ma 189 cm

Gość Halifax
Co mam zrobic

Gość bedzie dobrze
poczytaj o Zywieniu Optymalnym ,moze da sie cos zaradzic na to cisnienie ,.........a reszta sie nie przejmuj z kompeksow sie wyrasta,za pare lat najpozniej bedziesz mial rodzinke, a poza tym nie wszystkie kobiety sa tez idealne i bez wad ,tez maja jakies kompleksy.... za pare lat Twoje problemy wydadza Ci sie smieszne zobaczysz ,poza tym nie kazda dziewczyna patrzy na wyglad ,wiem co mowie..i Glowa do gory!!!!!!

Gość bedzie dobrze
do BNB tak sobie wmawiaj!!!!! To nie jest za dobrze jak ktos na ciebie tylko leci .. bo moze leci na twoja kase czy inne bzdety.. Wiec moze i nie poleci.. ale napewno sie zakocha tylko Daj sobie szanse ,niczego z gory nie zakladaj!!!!!!!!!!

Gość a ja rozwazam
jedynie prokreacje z obywatelem republiki federalnej niemiec

Gość bedzie dobrze
no prosze Cie.. nie kocha sie za cos tylko pomimo czegos ..i od dzisiaj tego sie trzymaj!!!!!!!!! Masz npewno w sobie duzo do zaoferowania tylko zmien myslenie o sobie !!!!!!!!!!!

Gość bedzie dobrze
to bylo do BNB

o czywiśce że za coś 🖐️ pomimo to jak już jest za i to pomimo nie kłóci się z twoimi istotnymi wartościami bądź uczciwa 🖐️ samo pomimo to mówi ci co chcą się dowartościować swoją wrażliwością można wymienić zestaw cech w któym się osoba x nie zakocha i co z "pomimo"?

Gość bedzie dobrze
do BNB czytajac juz same Twoje posty mozna Cie polubic i odebrac wrazenie ze jestes osoba inteligentna ,wiec Lukasz chyba ma duzo racji, mozna tez wyczuc z Twoich postow jakby lekka nutke prowokacji.. wrzucam na luz i dobranoc

Gość bedzie dobrze
acha a to pomimo to znaczy pomimo roznych wad czy niedociagniec......

BNB,powiedz mi jedno...czy spotkałeś kiedyś gościa,który zauroczył kobietę swoją depresją? :o Piszesz,że nikt Cię nie weźmie,bo jesteś taki i siaki... Człowieku,zmień się,podejdź to życia trochę inaczej,bo inaczej spotka Cię naprawdę to,o czym tak pleciesz.