Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara2287

Pierwsza ciaza-zaczyna sie panika

Polecane posty

Gość Sara2287

hej dziewczyny jestem w 8tc i szczerze powiem ze panikuje.... to troche nie planowana ciąża ale bardzo chciana:) opowiedzcie o swoich obawach i nadziejach...

Gość luteinkaaaaaa
Kochane mam pytanie do was może glupie, ale nie wiem;/ Jak się pije herbate na pusty żolądek to moze zamulic i doprowadzić do wymiotow ? bo ja wlasnie to przezylam.... a jesc mi sie wcale nie chce dlatego wypiłam herbe owocowa i poszlam zwrocic ;/ teraz juz mi lepiej jak zwymiotowalam ...podejrzewam ciaze, bo jestem 12 dni od odstawiena luteiny i @ nie dostalam :)

Gość luteinkaaaaaa
Sara moje gratulujacje:*

Gość Sara2287
troche jak na @ ból piersi. i wzieło mnie na apetyt na dziwne rzeczy ktorych nie jem np

Gość Sara2287
Dziekuuuuuje kochane:)

Gość Sara2287
luteinka ja tam jem wiecej niz przed ciążą. ale mialam mdlosci jak nie zjadlam nic. moze sprobuj z jogurtami?

a kiedy wzięło Cię na jedzenie tych dziwnych rzeczy jeszcze przed @? A powiedz mi w brzuchu Cię muliło jak przed @ czy nic a nic?

Gość Sara2287
na jedzenie dziwnych wzielo mnie juz w 2-3tc ale nic mnie nie muliło kompletnie tylko piersi strasznie obolale

Gość Sara2287
Nienawidze pomidorów a mam na nie straszna ochote....

Gość luteinkaaaaaa
apetyt to ja mialam wczesniej i to ogromny ! ale dzisiaj jak mysle o jedzeniu to juz mi nie dobrze;/ nawet glodna nie ejstem ;/

Gość Sara2287
o wlasnie sikam jak glupia, co chwile biegam do kibelka;)

Gość Sara2287
luteinaaa a jak bys spróbowała z jogurtami pitnymi albo koktajle z maslanki?

Gość Sara2287
Marineczko proponuje sie nie martwic na zapas... przeciez objawy sa rózne.... to ze ja mam tak to nie znaczy ze ty w ciazy nie jestes:) trzymam kciuki;)

masz rację najlepiej poczekać:) pozatym muszę chyba coś zjeść strasznie mnie śsie w żołądku i jakiś taki dzwiny smak mam w buzi

Gość mamamamamama
A swoją drogą, to Wy mnie uświadomiłyście, że tuż przed ciążą łykałam luteinę. Nie miałam pojęcia, że to ma taki wpływ! ........... http://www.surpriseme.pl/prezent-dla-niej-se sja-przyszlej-mamy.html

Gość mamuśka ze stażem
No panic! Jeszcze 9 m-cy :)

Gość Sara2287
dzis byłam u lekarza i to juz 9tc termin mam na 23.07.2010 superrrrrr

Gość korba24
Hej dziewczyny! Ja jestem w 5 miesiacu i ciaza była chciana, a nawet wystarana, ale dopadaja mnie co jakis czas obawy, ktorych az sie wstydze. Wiele moich kolezanek ma juz dzieci, ale wiele tez nie ma i czasami niucham za ta wolnoscia, szaleństwami, wyjazdami - za zyciem bez czasu na sen. Nie chodzi mi o dyskoteki itd. bo nigdy ni chodziłam, ale duzo wyjezdzałam, cały czas poza domem, a teraz wiecznie zmeczona a zycie, ktore nigdys dotyczyło mnie ogladam na zdjeciach kolezanek na nk... Poprostu czasem mi smutno... to są moje obawy.

Gratulacje :) Eeehhh kiedy to było... W sumie chciałabym to przeżywać jescze raz, kiedy termin mi lekarz wyznaczał i ogólnie :) korba24 ja miałam swojego czasu takie same myśli i obawy jak Ty. Ale u mnie to była "zwykła" depresja... Wystarczyło wsparcie ze strony partnera i było lepiej. Czasem to mi jeszcze wraca... Zaczęłam 37 tydzień...

Gość Sara2287
aja zawsze bylam domatorka.... i dzidzi mi tylko brakowalo;)

Ja tam na imprezy nie chodziłam, chyba, że do koleżanek na urodziny ;) A to i tak niezbyt często odbywało się w klubach więc siedziałam na domówkach :) Wcale mi nie brakuje imprez, tylko takiej... Swobody ruchowej :) Po 10 minutach chodzenia mam dość i źle się czuję, pocieszam się jedynie myślą, że już niedługo to się zmieni :D

Teraz to już myślę tylko o urodzeniu tego szkraba, bo naprawdę zaczyna być ciężko nawet iść do łazienki :(

Gość mamamamamama
Zobaczysz, dzidzia podrośnie i zaczniesz znowu wyjeżdżać, tyle że w większym gronie. My zabraliśmy 2 miesięcznego synka w góry, z tymże tylko na jeden dzień. Czekam, aż o własnych siłach będzie mógł się wspinać! :) Gratulacje! .................... http://www.surpriseme.pl/prezent-dla-niej-se sja-przyszlej-mamy.html