Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczeka tez mnie boli

dlaczego moj facet nie moze dojsc

Polecane posty

staram sie jak moge... to dopiero nasze pierwsze wspolne kroki w sypialni...

twardy z niego orzech :D może nie chce nigdzie iść:D

hihihi :)cale szczescie jestesmy "na erotycznym", nie na fitness sport :) ale temat powazny, pomocy

Gość ja powiem tak ....
ale nie może dojść podczas seksu oralnego czy w ogóle ?

cukrzyca, stwardnienie rozsiane, depresja, następstwo stosowaniu leków psychotropowych, narkotyków, alkoholu.

no w ogole nie moze dojsc... podczas seksu nawet traci wzwod :( przy seksie oralnym erekcja sie utrzymuje, ale nici z orgazmu. no klapa, jeszcze nie mialam z nim jednego stosunku zakonczonego sukcesem... o nocy z fajerwerkami moge chyba tylko pomarzyc...

Gość ja powiem tak ....
być może ma jakieś problemy zdrowotne i powinien odwiedzić lekarza bo to nienormalne żeby facet nie mógł trysnąć nawet przy robieniu loda ....a zapytaj się go czy jak sam się masturbuje to też nici z wytrysku ?....no i jak on w ogóle komentuje tą całą sytuację ?

on ma 35 lat. twierdzi, ze sie stresuje bo chce dobrze wypasc i jednoczesnie boi sie, ze moglabym zajsc w ciaze (na razie musimy uzywac prezerwatywy) ... no ale zeby az tak ? wiecie co? on ma raczej niewielkiego penisa, czasem mysle, ze po prostu moja pochwa nie zapewnia mu dostatecznie silnych doznan... moze to to?

twierdzi, ze nie oglada :) moze zasugeruje mu permen albo cos w tym stylu, tylko jakby tu tak delikatnie, zeby nie urazic i straszyc wacka dodatkowo ?:)

Gość Tfaruk
kup mu miesięczny, może i nie dojdzie ale da przynajmniej radę dojechać.. a co do nocy z fajerwerkami - głowa do góry, niedługo Sylwester więc fajerwerków będzie sporo :classic_cool: