Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cytrynowa cytrynka

kto sie nudzi w pracy??

Polecane posty

Gość Nudzi mi się
no właśnie ja - zajrzyj na mój temat :-)

Gość Nudzi mi się
Cos tu wszyscy drętwi, na moim topiku to samo - zapadacie w sen zimowy czy co?

Ja też się nudzę, ale zaraz spadam do domu!:)) I wogóle taki miałam koszmarny ten poniedziałek jak nigdy!!! I w łaśnie orzed chwilą szef mi powiedział że jestem ładna:((((((( Trzeba spieprzać z tej pracy, bo coś mi się tu nie podoba.

a ja jak czasach komunistycznych - od 7 do 15, ale nie narzekam, wolę wstać wcześniej i w miarę wcześnie jestm w domu:) A temu mojemu szefowi to sie chyba wydaje że nie wiadomo jaki to on atrakcyjny, choć lada miesiąc dziadkiem zostanie:))))

malinka- ja też mam szefa i to równo popieprzonego, faszysta, normalnie obóz pracy tu mamy. :D

mój szef pojechał teraz na masaż, a szefowa (jego żona - śmiać mi się chce-najpierw sama rozwaliła jego pierwsze małżeństwo a teraz nigdzie samego go nie puszcza:)))) plotkuje z kierowniczka, tak że obecnie nic nie robię konstruktywnego:) tak z poniedziałku nie mozna się przemęczać

malinka- a mój krąży i tylko szuka ofiary, do której można się przywalić. :D I zawsze do mnie się dowala, bo jestm jedną z dwóch kobiet w dziale, reszta to faceci.

Dziubus, no to sorry:) Wspolczuje:P Ja za to dzis siedze sama calutki dzien, żywej duszy nie widzialam od godziny 7:30, kilka telefonow odebralam i tyle bylo mojej pracy, normalnie szkoda gadac, siedze i patrze w okno na jadące samochody, pije piątą herbate i co 5 minut patrze na zegarek i tak prawie codziennie, mozna ześwirować :(

to też nie za very, cały dzień samiutka. Ja z kolei naokoło mam 8 chłopa, chociaż tyle dobrego :D

Gość weźcie się do roboty lenie
śmierdzące a nie tylko bierzecie kasę za płaszczenie dupy przed monitorem leniwe kurwy :o

cytrynowa- :D z chłopami nie pracuje się źle, szczególnie, źże od kilku dni myślą, że jestem w ciąży i są super milutcy :D

W pracy nudzi się ten, kto nie pracuje:) Inni wynajdują sobie róznego rodzaju rozrywki. My na przykład kupiłyśmy naszej szefowej długopis z kamerą na tracer.eu i przy najblizszej sposobnosci zamierzamy sprawdzić jak bardzo ona sie nudzi w pracy:)

Ale w sumie lepsze to niż siedzenie w domu, zawsze to jakaś rozrywka i urozmaicenie dznia codziennego.

Gość on_24_24
No niestety ja tez siedze w pracy. A wolne mam dopiero od 25.12 :(

a w sumie to tak sie zastanawiam, czemu tak marudze "że w pracy muszę siedzieć"??? Nie jest tak źle, 8 godzinek zleci -raz wolnej, raz szybciej. Pieniążki z tego są - a teraz zawzięcie i wytrwale zbieram na samochód:))