Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość curious benjamin

Jak rozpoznać feromony?

Polecane posty

Gość curious benjamin

Hmm, mam sekretarkę w firmie i za każdym razem jak się zbilża na ok. 20 - 30 cm mam ochotę zerwać z niej ubranie i wygrzmocić aż polecą jej łzy. Sęk w tym że nie jest jakoś wybitnie atrakcyjna, niebrzydka ale widziałem naprawdę lepsze. Lecz nawet przy tych bardziej atrakcyjnych nie mam takiego ognia w klatce i mrowienia na plecach jak lew gotowy do ataku, o co chodzi??!!

Gość gość
Ja używam feromonów ze sklepu http://pherowin.pl, spróbowałam i działają, z tego co gdzieś czytałam w jakieś porównywarce mają wysokie stężenie i pewnie dlatego są skuteczne, uważać trzeba na feromony z allegro chociaż są tanie to nie ma tam prawie w ogole feromonów.

Gość gość
Też z takim czymś się spotykałem. Kobiety, niektóre całkiem przeciętne, ubierające się dość skromnie a wyzwalały we mnie taki testosteron, że jedyne o czym myślałem to...wziąć je siłą, zerwać ubrania i zapłodnić. Myślę, że to wynik bardzo silnych feromonów i wrażliwości na nie. Tego się nie kupi w sklepie, tak jak oferuje magik u góry, po prostu szukają jeleni na wodę bezzapachu. :P Feromon To kwestia natury, hormonów. genów a nawet psychiki.