Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwicha

Mąż amerykanin a wyjazd

Polecane posty

Witam serdecznie. Mój narzeczony ma podwójne obywatelstwo,polskie i amerykańskie.Chcemy wziąść ślub.Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia lub wie jak wyglądają sprawy z załatwieniem wyjazdu do usa?Gdzie załatwiać zieloną kartę,jak długo się na to czeka?Czy mam 100% pewności,że ją dostanę?Będę wdzieczna za każde info.

Gość google nie gryza wystarczy
poszukac

szukalam,ale w sumie nie bardzo wiem nawet gdzie szukac,myslałam,że może ktoś podpowie coś przynajmniej...jesli nie piszesz na temat oszczędź słów i nie wypowiadaj się...szukałam informacji na zadane pytania,to forum to również forma szukania informacji...

polecam oczytac i poszukac cos w google duzo jest tego na temat. jesli niema tego co szukasz zapytaj w usa ambasadzie;) tam powiedza ci wszystko:)

Te przepisy ulegaja zmianie ostatnio. jesli jestes w USA legalnie i wyjdziesz za maz za obywatela to zielona karte masz do 6 miesiecy. jesli jestes nielegalnie to nie masz szansy na legalizacje (na razie) jesli pobierzecie sie w Polsce, to nie wiem jakie sa aktualne procedury.... kiedys wyjezdzalo sie do kilku miesiecy, zielona karta do roku.