Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baczek pierdziuszek

Związek z lekarzem/lekarką

Polecane posty

Gość baczek pierdziuszek

czy jest ktos w związku z lekarzem? Jak wam sie układa? Czy sami tez jesteście po medycynie? A jeżeli nie to jaki wykonujecie zawód? Robię badania na ten temat, więc potrzebuję jak najwięcej wiadomości. Wszystkim wypowiadającym sie bardzo dziękuję :)

Gość Kid A
Ja poluję na mojego dentystę,jak mi się z nim ułoży to dam Ci znać ja to wygląda pożycie z doktorkiem:):)

Gość myje okna
gdy mialam lat 18 poznalam przyszlego lekarza medycyny ktory mierzyl okolo 168 cm i powiedzial mi ze nie moglby ze mna byc poniewaz mam zbyt duzego nosa. Podkreslam ze nie prosilam by ze mna byl. Narodowosc jego - polak.

Gość baczek pierdziuszek
Heheh masz za dużego nosa, no przykre to bardzo :) Może ktos jeszcze sie wypowie? :)

Gość myje okna
istotnie duzy jest - aczkolwiek kolega lekarz medycyny slyszalam ze bywa damskim bokserem. Podkreslam - narodowosc - polak.

Gość kolejne srutututu
hahahhaa owszem , jesteśmy szczęśliwi oboje pomimo wykształcenia i delikatnie ujmując niewielkiej różnicy wieku jak i odległości ,czy częstotliwości widywan.Jesli jest tolerancja , szcunek, dobro obojga to i jest ta pozytywna energia na wszystko, nawet jesli każde z nas zajmuje sie czymś innym, to zawsze jest zainteresowanie jego zajęciem pracą ,i odwrotnie, kazde z nas jest ciekawe co dziś robiłeś/aś ,jest wiele do opowiedzenia .Najlepiej jesli to dwie osobne branże , tak myśle .Wcale nie muszą oboje wykonywac zawodu lekarza.

Gość kuba rozprowacz 2
Tu same niedojdy siedza, cos ty sobie myslala szukajac tu lekarza? :D:D

Gość ja1515
ja jestem od 2 lat z lekarzem, doskonalym specjalista. Ja jestem nauczycielem akademickim. Dory zwiazek pelen wsparcia i milosci.

Mój chłopak tez jest lekarzem. Ogólnie jest ok, ale jak to w związku bywa mamy wzloty i upadki :)

Gość eqo
jestem lekarzem jestem z lekarzem - tak wyszło kolega lekarz ma dziewczynę która nawet matury nie ma koleżanka faceta, który pracuje fizycznie na budowie

często spotykam pary lekarz-lekarz. Mój przyjaciel tez jest lekarzem i powiedział, ze dziewczyne chce miec spoza branzy bo za dużo tej medycyny beda przenosic do domu :)

Gość gfhftkytfj
Skategirl jesteś pierdolnię*ta, na każdym forum gwiżdżesz, że masz chłopaka lekarza. Podkreślam stażyste, a sama jesteś studentką pielęgniarstwa. Koledzy z Medyka wypowiadają się, że Wy bardzo lubicie chłopców z lekarskiego. :)

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moja siostra ma meza ginekologa, poznali sie na studiach, sa razem od 8 lat i sa bardzo szczesliwi :)

Gość monisia_
Podnoszę :) Ja tez jestem w związku z lekarzu, układa się nam dobrze, tylko niestety jest to bardzo zapracowany facet, z którym nie moge się widywac tak czesto, jak bym tego chciała. On jest po medycynie, ja po zupełnie innym kierunku. Rozumiemy się bardzo dobrze :) A jak Wasze związki wyglądają z lekarzem?

Gość monisia_
miało byc z *lekarzem

Gość dekoldcsx
cycki se podnies

Gość lkhjlkh
a co to lekarz ktos inny i lepszy? pierwsze słyszę żeby osoba ta miała byc jakas uprzywilejowana jak każdy inny generalnie mnóstwo wad oprócz faktu ukończenia studiów tego typu gwarantuję wam że inne grupy zawodowe są jeszcze bardziej ciężkie we współżyciu

Gość raczej nie powinnaś
Większość to zdradzacze.Mam kilku w rodzinie,pielęgniarki mają do nich slabość,a oni to wykorzystują:-o

Gość ktos3547263
czy to prawda, ze lekarze sa dobrzy w lozku?

Gość gość
Moim zdaniem lekarze powinni żyć w celibacie, bo są potrzebni swoim pacjentom. Gdyby nie mieli żon, mieliby więcej czasu na ratowanie ludzi. Mogliby oddać się swojemu lekarskiemu powołaniu w całości.

Gość gość
Jestem z kosmonautą. Odlotowo tylko ciąglę się o niego boję.

Gość gość
jestem lekarzem jestem z lekarzem - tak wyszło kolega lekarz ma dziewczynę która nawet matury nie ma koleżanka faceta, który pracuje fizycznie na budowie xxx miłość nie patrzy na zawód, ważne jest aby się dogadywać

Gość gość
up up

Gość gość
Najlepszy lekarz to anastezjolog podczas sex nic nie czujesz hehhhh

Gość gość
hahaha