Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boooolało mnie

BÓL podczas usuwania kamienia nazębnego

Polecane posty

Gość boooolało mnie

kto mial sciagany kamien??? bardzo mnie bolało a pozniej krwawily mi dziąsła...do tej chwili mam bardzo podraznione dziasła...czy to normalne??

Gość boooolało mnie
a moze powinnam zmienic dentyste?:-o

Nie, to nie jest normalne. Zmień dentystę. Powinnaś mieć to robione w znieczuleniu i dziąsła nie powinny po tym zabiegu krwawić. Dentysta schrzanił sprawę, albo masz bardzo wrażliwe dziąsła.

Gość boooolało mnie
Kigana no wlasnie ja usuwalam dawano temu(jakies 6 lat) i nie mialam takiego czegos...ale teraz sie zastanawiam ktora z nich zrobila to dobrze???bo moze tamta byla za delikatna??? ale mowisz ze nie powinno tak byc no to chyba juz wszytsko jasne:(

Gość boooolało mnie
tzn ja mam obnizone dziasła i szyjki mi wychodza wiec rozumiem ze boli ale ze krwawiło?????

No widzisz, coś teraz było nie tak. Ja miałam parę razy odkamieniane zęby, zawsze w znieczuleniu i nigdy mnie nie bolało. A pierwszy raz, parę lat temu sporo tego kamyszka było ;) i problemu nie było. Chyba nie masz wyjścia, tylko zmienić dentystę - sadystę :P

Gość boooolało mnie
Kigana a jak cie znieczulano?? bo ja dzis jej powiedzilam zeby znieczulila to powiedzila ze moze mi popsikac ale to nic nie da bo to znieczulenie dziala tylko na dziaslo a nie na zeby....ale popsikala tak jak chcialam no i oczywiscie bolało.... tak sie zastanawiam czy to ma zwiazek z tym ze robilam ten zabieg na nfz:-O wczesniejszy mialam robiony prywatnie:(

Gość boooolało mnie
jesli jest zwiazek to niezle chamstwo:(

Gość boooolało mnie
i tak to jest chodzic panstwowo:(

Gość vhvhv
zmien dentyste

Tak też myślałam, że poszłaś na nfz :o kurde, co za złodzieje, co miesiac brana składka :o Moja prywatna dentystka znieczuliła mnie normalnie, tzn. zastrzyk ze znieczulaczem. A popsikac to się perfumami można, albo dezodorantem :o Psikanie to jak ktoś jest nadwrażliwy przy kłuciu podczas podawania znieczulania - tak ja przynajmniej miałam. Co za kretynka z tej Twojej sadystki :o

Gość boooolało mnie
Kigana ja zawsze chodzilam do dentysty prywatnie a tym razem stwierdzilam ze pojde na nfz z kamieniem...no i sie zdziwilm... krwawienie mialam jeszcze dlugo po opuszczeniu gabinetu-nie jakies wielkie ale krwawilo z kazdego dziasła gdzie sciagala mi kamien...teraz mam bardzo wrazliwe zeby... za darmo odstawiaja maniane totalną....:-o jak nie zaplacisz to musisz cierpiec.....