Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjjhjhhgj

W jakim wieku powiększyć biust?

Polecane posty

Gość hjjhjhhgj

Od dłuższego czasu planuję operację, nie chcę jakiś giantycznych balonów, tylko zgrabny biuścik w rozmiarze B lub C. Mam 19 lat, myślę, że już nic się nie zmieni i tu rodzi się moje pytanie: czy "zacząć działać" czy lepiej jeszcze poczekać?

Gość zupełnie tak samo jak glen b
bezmózgowie totalne

Gość hjjhjhhgj
To, że chcę poczuć się lepiej znaczy, że jestem bezmózgiem? Ok, niech tak będzie ;)

Gość hjjhjhhgj
Noszę pushapy, ale pushap zdejmę i co...? Nic (dosłownie :D)

Baskant raczej nie miała na myśli puszapów (które większość kobiet ma źle dobrane, przez co jeszcze bardziej rozpłaszczają sobie biust), tylko raczej miękkie staniki w DOBRYM rozmiarze. Jaka jest różnica między jednym a drugim możesz zobaczyć tu: http://tnij.org/dk69 A zamiana rozpłaskujących biust pusiapków na dobre staniki (i ich prawidłowe zakładanie) potrafi po pewnym czasie doprowadzić do znacznej poprawy kształtu piersi bez stanika (a nieraz i powiększenia gdy rozsmarowana tkanka wróci na miejsce - poczytaj o "migracji" biustu) :)

Gość hjjhjhhgj
Mój "biust" jest tak mikroskopijny, że żaden stanik nie pomoże :( Jedyna nadzieja w operacji... Nie ukrywam jednak, że się boję.

Gość kickici
Wiesz, co. Ja od zawsze miałam malutki "biust" miseczka A, ale problem leżał w tym, że byłam bardzo szczupła. Ostatnio trochę przytyłam i biust powiększył mi się do B80! :O Jeśli jesteś bardzo szczupła (bo zazwyczaj takie osoby mają małe piersi) to może po prostu spróbój przybrać trochę na wadzę. Jeśli jesteś bardzo szczupła to napewno twojej figurze to nie zaszkodzi. Ale jeśli to nie wchodzi w grę, to radzę poszukać na jakichś bardziej wyspecjalizowanych portalach info na temat operacji, bo to jednak poważna sprawa. A tak na marginesie, słyszałam, ze niektórym piersi rosły jeszcze w wieku 21 lat, więc jeśli jeszcze masz cierpliwość to poczekaj, moze coś się zmieni.

Gość jjjjghh67
twój wiek jest dobry bo chcesz normalnego biustu( w normalnym rozmiarze), chociaż generalnie jestem za tym żeby poczekać aż się skończy chociaż 22 lata, teraz jestes jeszcze pod presja koleżanek i kolegów, jeszcze bierzesz sobie każdy komentarz do serca, poczekaj 3 lata, prawopodobnie już nie będziesz chciała operacji, i zgadzam sie co do przytycia, wrzuc chociaż z 4kg i będziesz miała inny biust, sama wiem cos o tym :)

Gość hjjhjhhgj
Przytyć bym chciała, ale nie mogę (od zawsze byłam drobna, potem jeszcze doszła choroba, teraz jest już ok ale waga ani drgnie...)