Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellusia

czy 3miesięczne dziecko powinno wysoko unosić główkę

Polecane posty

Gość bellusia

leżąc na brzuszku?

Gość wrzesniowa mamuska
moja wysoko podnosi i podpiera sie na raczkach ma 3mies

Gość bellusia
a moja też wrześniowa mało, jak ją noszę to trzyma sztywno i wysoko, a na brzuszku nie potrafi i zaraz płacze

Gość bellusia
a długo tak wytrzymuje?

Gość wrzesniowa mamuska
moja generalnie nie przepada za lezeniem na brzuszko chwile wytrzyma i ryk. jak ja trzymamna rekach to dlugo trzyma sztywno glowke juz jej zadko kiedy leci. na brzuszku z minute wytrzymuje podnosi sie na raczkach i rozglada na wszystkie strony kilka razy i sie meczy

Gość tak powinno.....
wysoko unosic glowke . moja podnosila juz wysoko jak miala 3 tyg ( ale na krotko ) a majac 3 miesiace lezac na brzuszku glowke trzymala dlugo. jak twoje dziecko nie lubi , badz nie chce - to kladz na brzuchu bardzo czesto ale na krotko - w ten sposob wzmocni sobie miesnie

Gość bellusia
kładę codziennie, ale płacze...

Gość wrzesniowa mamuska
ja swoja tez klade ale niechetnie jej to idzie, co innego jak lezy u mnie lub u taty na brzuszku kiedy to i my lezymy na plecach. w tedy moze tak lezec spac gimnastykowac sie i jest wniebowzieta. miesnie glowki ma silne glowke trzyma pewnie

Gość bellusia
tak, to też woli, ale wtedy ma się czego zaczepić i podnosi, a sama w łóżeczku, to nogi jej się "ślizgają" a na przedramionach nie potrafi i wtedy płacze

moja mała skończyła tydzień temu dwa miesiące i na brzuszku trzyma głowkę u góry tylko przez chwilkę, po czym znowu kładzie. I tez nie zawsze, bo nie lubi tej pozycji i płacze. Kiedy ją noszę to też trzyma głowkę ładnie, sztrywno. Również mnie martwi trochę to, że na brzuszku tak słabo jej to idzie